Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
Nitor AS på Lørenskog leverer ukentlig esker med frukt til en rekke arbeidsplasser i regionen. Frukten gir overskudd for mange i en travel arbeidsdag.

Fortsatt gjelder anbefalingen om «5 om dagen» når det gjelder frukt og grønt, men det kan være vanskelig å oppnå uten en fruktavtale på jobben. Med en ukentlig, velfylt eske fra Nitor, lett tilgjengelig i lokalene, vil medarbeiderne kunne forsyne seg hele dagen og dermed holde energien oppe og helsen ved like.

Ingen bindingstid

– Vi startet med frukt i 2011, da Lørenskog kommune kom med en stor bestilling til alle sine ansatte. I disse dager kjører vi også et skikkelig tilbud, så det er bare å ringe oss eller ta kontakt via hjemmesiden vår, sier avdelingsleder Britt Fritsvold.

Hun legger til at en abonnementsavtale med Nitor ikke innebærer noen bindingstid. Fruktleveransene kan avsluttes når man ønsker, men de fleste fortsetter når de først har fått smaken på det.

Sosialt ansvar

– Pakking og utkjøring av frukt er også god arbeidstrening for våre medarbeidere, sier arbeidsveileder Lene B Jensen.

Hun synes bedriftene er flinke til å vise sosialt ansvar og benytte tjenestene fra Nitor.

– Vi blir tatt godt imot over alt, og våre folk får ofte et kameratslig forhold til folk ute på arbeidsplassene. Vi samarbeider tett med våre kunder og tilpasser innhold og levering ut fra deres ønsker, fortsetter hun.

Flere tjenester

Nitor er et aksjeselskap som i hovedsak er eid av Lørenskog kommune og har årlig 190 personer innom virksomheten. Dette dreier seg om personer som er midlertidig utenfor det ordinære arbeidslivet, med ulike behov for arbeidstrening på vei til ordinær jobb. Nitor tilbyr derfor en rekke tjenester til næringslivet i tillegg til fruktleveranser.

– Vi har både bakeri, driver kantiner på flere skoler og tar oppdrag med rydding, lagerarbeid, pakking og så videre. I tillegg tar vi gjerne bestillinger på møtemat, fruktfat og kaker til arrangementer på jobben. Det er lett å bestille våre tjenester, enten per telefon, epost eller via nett, sier Fritsvold og Jensen.

Les Romerike

Fikk du med deg denne?

Faldalen Virksomhetssenter på Gan gir hvert år verdifull jobbpraksis og uvurderlig støtte til personer som har falt av arbeidslivet.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Framtiden er digital, også innen regnskapstjenester. Siffer Økonomi tar deg trygt inn i skyen!

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24