Romerike

Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
Øie Eiendomsutvikling AS er nå i utviklingsfasen av et unikt kombinasjonsbygg på Gjelleråsen utenfor Oslo. Beliggenheten er unik med gode forbindelser via E6 og riksvei 4.

Nybygget får blant andre ArcusGruppen, Würth og Ringnes som nærmeste naboer, og de gode veiforbindelsene nord- og sørover gir bygget en svært sentral plassering. Innenfor en radius på 35 kilometer ligger blant annet Gardermoen og Sandvika, mens de store godsterminalene på Alnabru ligger bare 10 kilometer unna. Dette er viktige punkter for de fleste plass- og logistikkrevende etableringer i dag.

Forretningsbygget får totalt 20 lasteporter og et høylager på hele 27 meter. Innvendig kan det deles i én, to, tre eller fire etasjers plukklager, og sømløs transport av kartoner mellom etasjene er inkludert i løsningen. Totalt blir bygget på 31 000 kvadratmeter, og mye av arealene fordeles etter brukernes behov.

Stor fleksibilitet

– Vi ser for oss flere muligheter for bygget. Enten blir det etablert et flerbruksanlegg med sømløs vareflyt mellom etasjene, et enbrukeranlegg som er tilpasset bedriftens behov både når det gjelder kontorer, produksjonslokaler og lager, eller det inngås en partnerskapsavtale med blant annet varemottak, høylager og vareutlevering. Mulighetene er flere, og i en tidlig fase er fleksibiliteten som størst. Nå kan det meste tilpasses, sier daglig leder i LogCon AS, Geir Nielsen.

Hans selskap kan bidra med logistikktjenester for de som har behov for det.

–Vi kan bistå med alt fra valg av løsninger til kontakt med attraktive leverandører. Vi har stor kompetansen innen logistikkflyt, sier Nielsen.

Fikk du med deg denne?

Ronny Gulbrandsen har 30 års erfaring fra maleryrket. I år feirer aksjeselskapet med samme navn 10 år og kan se frem til et fjerde år som Gaselle-bedrift.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

SARPSBORG: Borg BHT bidrar til lavere sykefravær og godt arbeidsmiljø for 260 bedrifter i Østfold-regionen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24