Romerike

Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
BAS Maskinutleie AS har flyttet hovedkontoret fra Hoff i Vestfold til Lindeberg på Romerike. I den forbindelse reiser BAS nye kontorer i form av 32 brakkeenheter.

- Dette gleder vi oss til selv om det blir en periode i provisoriske lokaler mens byggingen pågår, sier avdelingsleder Jens Kenneth Hermansen. Han legger til at de nye kontorene samtidig vil bli en levende utstilling over løsninger BAS kan tilby ved bruk av brakker.

- Fra i høst blir dermed hovedkontoret liggende mer sentralt i forhold til Gardermoen og mitt i området med stor aktivitet. Med de seks personene som er knyttet til hovedkontoret, blir vi godt over 30 personer totalt på Lindeberg.

Nyansettelser

Det er stor aktivitet hos BAS, og den siste tiden har Hermansen både ansatt en ny selger, i tillegg til å ha tatt inn en lærling på elektroavdelingen.

- Lærlinger er viktige for oss, og det er ikke lenge siden vi ansatte en kar som hadde gått læretiden her. Vi synes det er fornuftig å forme våre egne fremtidige medarbeidere. Det sikrer at de kan yte samme service og ha samme kompetanse som våre kunder etterspør, sier avdelingslederen.

Eget brakkeverksted

BAS Maskinutleie AS er en av de mest omfangsrike aktørene i utleiemarkedet. Etter at Kruse Smith kom inn på eiersiden fikk de også 31 tårnkraner til utleie. De fleste står i dag allerede ute på ulike prosjekter.

- Større bredde har vi aldri hatt. Vi kan tilby alt fra spade til tårnkran, og mellom der ligger det mye annet utstyr vi også har i vårt sortiment. Det skal mye til om vi ikke har det kundene etterspør. Vi har også mellom 1600 og 1700 brakker i utleie. Nå har vi dessuten eget brakkeverksted, der vi selv utfører vedlikehold av brakkene. Alt for at de skal være slik kunden forventer, sier Hermansen.

Fokus på byggvarme

Foran vintersesongen har BAS allerede begynt å leie ut byggvarmeløsninger. De har investert i utstyr som gjør at de kan koble seg på eksisterende røropplegg med egne varmere når radiatorer er fjernet i forbindelse med rehabilitering.

- Vi har også utstyr som kan kobles på fjernvarmerør. Vi er godt forberedt når kulda kommer.

Fikk du med deg denne?

Rekrutteringsbyrået Connect i Drammen har spisskompetanse på flere bransjer og vokser raskt.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

SARPSBORG: Borg BHT bidrar til lavere sykefravær og godt arbeidsmiljø for 260 bedrifter i Østfold-regionen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24