Romerike

Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
OrbitArena på Råholt pakker om, merker, monterer og sender ut flere hundre pakker og paller hver eneste uke. – Vi er gode på manuelt og arbeidskrevende oppdrag, sier salgs- og produksjonsansvarlig Vidar Kampelien.

Attføringsavdelingen hjelper hvert år en rekke langtidssykemeldte og andre tilbake til vanlig jobb. Arbeidet gjøres i tett samarbeid med næringslivet. Oppdragene de påtar seg gir etterspurt kompetanse innenfor lager og logistikk.

Ligger sentralt

- Vi har flere store bedrifter som faste kunder, men har fortsatt plass til noen til. Vi har blant annet lageret 3M Norge og pakker varer i sjokkselgere eller på paller hver eneste dag. Vi tar imot varene fra produsent, kontrollerer de, mellomlagrer, hvis det er nødvendig og sender ut enkeltordre eller større parter fra vårt 2 500 kvadratmeter store anlegg ved Trondheimsveien. Vi ligger svært sentralt og har god atkomst gjennom store porter rett inn på lageret, der vi har plass til cirka 1 200 paller, forteller Kampelien. Han legger til at de også påtar seg varetellinger.

Raske og fleksible

Mellom 20 og 25 medarbeidere ser gjerne at enda flere bruker deres tjenester.

- Vi har mange års kompetanse på ompakking og håndtering av varer som trenger en del bearbeiding. I dag har vi flere nettbutikker som kunder. De ekspederer sine bestillinger til oss, enten digitalt eller via epost. Deretter plukker vi varer fra lageret, pakker og sender ut. Vi er svært fleksible og liker å utføre raske oppdrag med kort leveringsfrist.

Faktaramme:

• OrbitArena tilbyr veiledning og opplæring til mennesker som trenger bistand for å komme i arbeid. Vi samarbeider med Nav og næringslivet og tilpasser våre arbeidstrenings- og opplæringsområder til endringer og behov i markedet.

• OrbitArena har 260 deltakere på ulike tiltak og kurs, i tillegg til 65 fast ansatte. Virksomheten eies av kommunene Ullensaker, Eidsvoll, Nannestad og Hurdal samt Akershus fylkeskommune og næringslivet i distriktet, og har en årlig omsetning på rundt 70 mill.

Fikk du med deg denne?

SKI: Scala Bemanning skal videreutvikle kompetansen som forløperen To Bemanning opparbeidet.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

SARPSBORG: Borg BHT bidrar til lavere sykefravær og godt arbeidsmiljø for 260 bedrifter i Østfold-regionen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24