Romerike

Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
Mange bedrifter har tegnet helseforsikring for sine ansatte. Men ikke alle vet at denne også omfatter behandling for nakke-, skulder eller andre belastningsplager. Egen bedriftsavtale med 360helse er et godt alternativ til helseforsikring for mange. 

- En forsikring koster noen kroner, men når vi vet at hver eneste fraværsdag koster arbeidsgiver cirka 2 700 kroner kan en slik løsning fort bli lønnsom, sier naprapat og daglig leder ved 360helse Marte Soleim Widenstål. Den tverrfaglige helseklinikken gjennomfører nærmere 450 behandlinger hver eneste måned og resultatene er veldig gode. 

Korrekt diagnose

- For oss er det viktig å behandle riktig sted på riktig måte. Vi ser gjerne forbedringer allerede etter første behandling når vi etter samtale og grundige undersøkelser, har identifisert både smertestedet og årsaken til smerten. Mange nakke- og skulderplager er relatert til muskler, men det er ikke alltid tilfelle. Derfor er det viktig å ha tid og kompetanse til å gjøre en skikkelig undersøkelse. Behandlingen blir mest effektiv da. For bestående resultat er det også viktig med informasjon til pasienten og oppfølging.

Redusert fravær

360helse har både massører, naprapater og fysioterapeuter på klinikken. Fagpersonene samarbeider tett for å få pasienten så bra som mulig. De tilbyr også trykkbølgebehandling og ultralydundersøkelse, RedCord/ slynge behandling/trening og såletilpasning.

- I tillegg til å behandle forsikringskunder har vi også bedriftsavtaler for bedrifter uten helseforsikring. Avtalen omfatter samme type behandlinger, men her sendes faktura til arbeidsgiver i stedet for forsikringsselskapet, eventuelt med egenandel. Mange synes det er viktig med et slikt tilbud som kan bidra til redusert fravær. En bonus vil være smertefrie medarbeidere på jobb som igjen kan øke produktivitet og trivsel.

- Klinikken opplever god vekst og utvider virksomheten i takt med pågangen. Jessheim har over et års ventetid hos kommunal fysioterapeut per i dag, men for oss private er det viktig å alltid kunne tilby time fort, som oftest ila dagen. Da må vi ha en bemanning som er tilpasset kundemassen, sier Marte Soleim Widenstål.

Fikk du med deg denne?

Sammen med søsterselskapet Selectit er Telehuset en komplett leverandør av kommunikasjon.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

SARPSBORG: Borg BHT bidrar til lavere sykefravær og godt arbeidsmiljø for 260 bedrifter i Østfold-regionen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24