Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
Ikke alle ønsker urbane omgivelser for sin konferanse eller arrangement med ansatte. Noen vil ha et uformelt, historisk og idyllisk bakteppe, og da er Fetsund lenser perfekt.

Fetsund lenser har en rekke tilbud til både unge, eldre, private og næringsdrivende. I tillegg til fløtingsmuseet og besøkssenteret har de et unikt tilbud til mindre bedrifter. Den gamle bestyrerboligen fra 1885 kan nemlig leies til ulike arrangementer med kunder og ansatte. Her kan man ha forretningsmøter i annen etasje, etterfulgt av lunsj eller middag i historiske værelser i etasjen under. 

«Gå på vannet»

- Vi ønsker å gi våre besøkende en god opplevelse og en atmosfære man kanskje ikke får i andre møtelokaler eller konferansesteder. I tillegg til møtelokaler med tekniske fasiliteter, kan vi tilby flere aktiviteter på fritiden. Hva med å «gå på vannet» eller besøke vår koselige pub og kafé? Her får man både nydelige vafler, kaffe eller en kalde lenseøl, brygget bare et steinkast fra lensene. Vi kan ikke tilby noen festplass, men et ganske spesielt sted for bedrifter som ønsker «noe annet» enn standard lokaler, sier bookingansvarlig Mette Sundal.

Lokale retter

Velger du å legge arrangementet til Fetsund bør du også teste deres egen gjeddeburger. Det får du ikke servert mange steder i verden, men på Fetsund er det mulig. Er du ikke glad i fisk, kan du teste en lokal pølse eller elgburger.

Les Romerike

Fikk du med deg denne?

I tre av de fire siste årene har Backe Østfold AS levert helt feilfrie prosjekter til sine oppdragsgivere.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

HALDEN: Framtiden er digital, også innen regnskapstjenester. Siffer Økonomi tar deg trygt inn i skyen!

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24