Romerike

Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
Industriporter AS på Jessheim monterer flere hundre nye porter i året for regionens næringsliv. I tillegg gjennomfører de flere tusen serviceoppdrag over store deler av Østlandet. For to år siden feiret de 30 år og har vokst kraftig de siste 10.

- Vi driver i en bransje som blir stadig større. Det kommer også nye konkurrenter ganske ofte, og det er viktig å ha gode relasjoner og yte den service markedet forventer, sier salgsansvarlig Kai André Moe. Gründeren og daglig leder er Arne Henry Moe som driver firmaet sammen med datteren Irén Moe Lindstad og sønnen Kai Andrè Moe.

- Virksomheten vil trolig vokse ytterligere en stund, men vi ønsker ikke å bli for store. I dag er vi 14 ansatte, og det kan hende vi nærmer oss 20 etter hvert, men der ønsker vi å stabilisere driften, sier økonomileder Iren Moe Lindstad.

Rullestolramper

Selv om industriporter i mange versjoner er hovedproduktet, vil Jessheimbedriften satse på et bredere produktspekter. I dag leverer de både lasteramper, rullestolramper og andre stålkonstruksjoner.

- Vi har god kompetanse innenfor flere fagområder i bedriften. Det er nødvendig da flere av våre kunder ønsker at vi gjør større tilpasninger når vi først leverer og installerer en port, sier daglig leder Arne Henry Moe.

Rykker ut raskt

Servicevirksomheten er viktig for Industriporter. Cirka en tredel av omsetningen kommer fra nye produkter, mens service sørger for resten.

- Vi har service på både egne og andres produkter. Vi samarbeider godt med våre konkurrenter og kjøper deler av hverandre. Selv har vi et reservedelslager på 500 kvadratmeter for egne produkter, noe som er viktig for å kunne yte rask service. Det er krise for en kunde hvis en av portene står, og da må vi rykke ut raskt, enten det er hverdag eller julaften. Vi understreker også at preventivt vedlikehold er viktig for at portene skal fungere som de skal uten uhell, sier Kai André Moe.

Fremtiden er lys

Industriporter har en rekke store kunder på store deler av Østlandet. Den aller største er Rema 1000 hvor vi server 170 butikker og enda flere porter i nærområdet.

- Vi har mange kunder med 15-20 porter, alle brannstasjoner i Asker og Bærum og en rekke kommunale oppdrag. I tillegg blir landbrukskundene stadig flere. I tillegg til dette har vår avdeling for branngardiner og brannsikre porter blitt stor. 2015 ble et godt år for oss, men 2016 ser enda bedre ut, sier Irén Moe Lindstad. 

 

Fikk du med deg denne?

Multiconsult og LINK arkitektur er blant de ledende innen byggprosjektering og arkitektur i Norge, og samarbeider tett til kundenes beste.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

SARPSBORG: Borg BHT bidrar til lavere sykefravær og godt arbeidsmiljø for 260 bedrifter i Østfold-regionen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24