Romerike

Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
- Vi tør aldri leie ut medarbeidere som ikke er kvalitetssikret. Det vet våre kunder, og derfor kommer de tilbake. Det sier Ivana Rinaldi Tuneid og André Sagmo som driver bemanningsselskapet Trias Consulting AS.

Både Rinaldi Tuneid og Sagmo har lang erfaring fra byggebransjen, spesielt innenfor innglassing, aluminium og stål, trapper og rekkverk.

- Jeg har jobbet som montør, arbeidsleder og prosjektkoordinator og kjenner denne delen av byggebransjen godt. Siden min kollega har erfaring fra HMS-arbeid og administrasjon fra samme sted, valgte vi i fjor å satse på et bemanningsselskap innenfor disse fagområdene. Vi kjenner behovene og forventningene fra våre kunder, siden vi tidligere satt på den andre siden av bordet. Det er en stor fordel når vi kartlegger krav til kompetanse i forbindelse med de prosjektene vi skal leie ut til, sier André Sagmo.

Populær arbeidsgiver

- Det er viktig at hver enkelt medarbeider har riktig kompetanse og kan sitt fag. Ofte må våre utleide folk håndtere kostbare materialer og store maskiner, og da er det viktig med både fagkunnskaper og ikke minst holdninger. Mange entreprenører etterspør både språklig og faglig kompetanse, og hos oss får de alltid det. Vi har både polske, litauiske og norske medarbeidere blant våre 30 ansatte, og mange av de er trespråklige. Vi sender dem på en rekke kurs, både norskkurs og fagkurs, noe som er avgjørende for mange av våre kunder, sier Ivana Rinaldi Tuneid.

De ryddige arbeidsforholdene og et utbredt HMS-fokus har ført til at Trias har blitt en populær arbeidsgiver. Mange tar direkte kontakt for å komme seg innenfor, men det er mange om beinet og svært liten gjennomtrekk.

Vokser raskt

Trias Consulting har ikke som mål å vokse seg størst i bransjen. I stedet ønsker de å utvikle de medarbeiderne de har innenfor de spesielle fagområdene. Utviklingen siden starten i fjor har vist at det er fornuftig vei å gå.

- Vi hadde et godt nettverk da vi startet med ni medarbeidere i fjor, men at det skulle ta av slik det gjorde, var vi ikke forberedt på. På det meste var vi oppe i 40 ansatte i vår, men har nå skalert ned til 30, som vi tror er en fornuftig størrelse. Skal vi håndtere flere har vi behov for ytterligere administrasjon, da det er mye logistikk, spesielt med mange og kortvarige oppdrag, sier Sagmo og Tuneid.

Folk og redskap

Selskapet har to konsepter i sin virksomhet, nemlig utleie av kun bemanning, eller bemanning med bil og verktøy.

- Mange blir både overrasket og fornøyd når de kan få medarbeidere ferdig utstyrt. Det betyr mindre investeringer for kundene også. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra våre kunder på grunn av dette, sier Ivana Rinaldi Tuneid.

 

Fikk du med deg denne?

RÅDE: Gummiservice Produksjon AS i Råde er en av Skandinavias ledende på regummierte dekk for tunge kjøretøy.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

SARPSBORG: Borg BHT bidrar til lavere sykefravær og godt arbeidsmiljø for 260 bedrifter i Østfold-regionen.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24