Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
Lørenskog Renhold og Service AS har sørget for rene lokaler, kontorer, leiligheter og trapper i 30 år. Rengjøringsbedriften feirer jubileet med gode utsikter for fremtiden.

For en rengjøringsbedrift er det ganske oppsiktsvekkende å runde den anselige alderen 30 år. Selv om det var vanligere før, er det fortsatt slik at nye virksomheter kommer og går. Bare de beste overlever i et konkurransepreget marked der erfaring og kompetanse er viktige fordeler.

Pålitelig stab

- Vi har en veldig stabil og fornøyd gjeng med ansatte hos oss. De er både pliktoppfyllende, lojale og pålitelige. Uten disse kunne vi ikke drevet i det omfanget vi gjør, sier daglig leder Petter Storm-Olsen. I dag er de 12 ansatte som hver dag er i full aktivitet hos en rekke kunder på Romerike.

- Vi har mange langvarige kunder, noe som betyr at vi gjør noe riktig. Ingen slipper unna med slurvete renhold og dårlig kvalitet i dag, sier Storm-Olsen. Han er glad myndighetene i dag stiller strengere krav til renholdsvirksomheter.

- Vi er selvfølgelig offentlig godkjent renholdsbedrift og er glad vi slipper å konkurrere mot like mange useriøse renholdere som før.

Leger og tannleger

Lørenskog Renhold og Service har mange borettslag som faste og langvarige kunder. Dette er ofte kunder som krever litt ekstra og det er alltid mange meninger om nivået på renhold blant annet. Å beholde denne type kunder over mange år er et kvalitetsstempel.

Renholdsbedriften har også spesialisert seg på renhold av legekontorer og tannlegekontorer inklusive laboratorier.

- Vi er en servicepartner som våre kunder assosierer med høy kvalitet, god oppfølging og stabilitet i våre tjenester. Vår responstid er bare to timer. Godt renhold krever et tett og regelmessig samarbeid mellom oppdragsgiver og leverandør. Rask respons, oppfølging og fleksibilitet er vesentlig for å ivareta et godt, stabilt og langsiktig samarbeid. 

Vi utfører:

• Hovedrent

• Byggrenhold

• Oppskuring og boning

• Daglig renhold

• Kontorrenhold

• Trappevask

• Vindusvask

• Brakke renhold

Lørenskog Renhold og Service har alt nødvendig innen HMS, samt KS-systemer og internkontroll og er medlem av arbeidsgiverorganisasjonen Virke.

 

Les Romerike

De fem nyeste

FREDRIKSTAD: Vil du bo landlig, men sentralt er en av de nye leilighetene på Treskjæråsen på Kråkerøy i Fredrikstad Kommune noe for deg.

Les mer

Fikk du med deg denne?

Bedrifter med fysisk aktive ansatte har ofte friskere medarbeidere med en bedre arbeidshelse enn konkurrentene.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Østfold og Follo

FREDRIKSTAD: Vil du bo landlig, men sentralt er en av de nye leilighetene på Treskjæråsen på Kråkerøy i Fredrikstad Kommune noe for deg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

REDAKSJON / GRAFISK

Per-Kr. Aasen, 916 20 304
Heine Aasen, 926 49 329

SALG

Bjørn M. Akselsen, 957 80 678
Otto Chr. Trapness, 481 83 484
Linda Andreassen, 479 31 550
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439

FØLG OSS

Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike
Buskerud, Asker, Bærum: facebook.com/NæringslivBuskerud


LES BLADENE

issuu.com/b2b24