Romerike

Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:


Tom Linder skulle i gang med et 200 millioners byggeprosjekt, og kom som ny kunde til Nordea. Det er han glad for.

- Hvis prosessen blir så bra videre som den har vært sammen med Nordea til nå, har ikke vi noe å frykte, sier Tom Linder. Han står bak «Kirkebakken» ved Frogner sentrum i Akershus, der det skal bygges 73 nye leiligheter i til rundt 214 millioner kroner.

 - Vi hadde i utgangspunktet en bank som mente at dette prosjektet ble for stort for dem. Vi ønsket   å gå videre og spurte hos flere banker. Ikke noen av de bankene vi gjorde forespørsler til var vi kunde hos, og Nordea viste seg å bli et helt åpenbart valg, sier Linder.

- Følte oss godt ivaretatt

Linder beskriver Nordea som svært konkurransedyktige på pris. Vel så viktig som bankdelen av forholdet til Nordea var fagkompetansen Linder ble møtt med, da prosjektet ble framlagt.

- For meg som profesjonell utbygger var det veldig betryggende å møte Nordeas team. De skjønte virkelig hva en utbygger har behov for. Jeg fikk et umiddelbart godt inntrykk, sier han og beskriver en smidig prosess med å få finansiert prosjektet. - Når man blir så profesjonelt og imøtekommende tatt imot som ny kunde følte vi oss trygge, sier Linder.

Møter kunden

- Nordea ønsker å være offensive og ha nær kontakt med kundene på Romerike. Løsningene skreddersys og banken er løsningsorientert for å finne best finansiering. Vi er opptatt av dialog og våre rådgivere jobber i team og har høy kompetanse, sier Kjetil Andresen, avdelingsbanksjef Romerike.

Regionen er i kraftig utvikling, og Nordea betjener små og store kunder gjennom mange kanaler.

Nordea vurderer Romerike som et svært attraktivt område blant annet hva gjelder boligvekst og boligbygging, og banken er en aktiv part i det som foregår.

Moderne bank

Også hos de aller største i boligutviklingsbransjen i Norge har Nordea et solid fotfeste.

- Nordea samarbeider med 10-15 større utbyggere, blant annet noen av landets mest profesjonelle boligbyggelag. Det som er viktig for oss er at vi har profesjonelle motparter som igjen samarbeider med solide entreprenører. Vi er en moderne bank og møter kunden der kunden ønsker å bli møtt, sier Arild I. Pedersen, i Nordea Storkunde Akershus.

- Det er stort fokus på Romerike, og Nordea ønsker å bli din framtidige partner. Kunder som er interessert i kontakt kan henvende seg for en uformell samtale, sier Kjetil Andresen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: – Vi satser på både utleie av matter og vask av arbeidstøy igjen, bekrefter daglig leder Jon Arild Hansen.

Siste fra Østfold og Follo

MYSEN: Mona Mek er spesialist på aluminiumsprofiler. Nå bygges det en kilometerlang støyskjerm i Tønsberg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24