Romerike

Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
JoMek Sveis på Gjerdrum har overtatt flere av maskinene etter Dreie-Service Mek. Verksted på Skytta som valgte å stenge virksomheten tidligere i år. Nå kan JoMek tilby både boring, fresing, dreiing, sveising og kapping.

- Vi har vokst kraftig de siste årene og har store prosjekter for våre faste kunder. I dag har vi 27 ansatte i tillegg til en del innleid personell. Mange av de store entreprenørene er kunder hos oss, og vi leverer mye stålbygg, rekkverk og trapper. I tillegg har vi kontinuerlige oppdrag på Gardermoen, både direkte til OSL, men også til flere underentreprenører. Det skjer stadig endringer og ombygginger på flyplassen, og da fylles det på med nye oppdrag, sier daglig leder Jon-Tore Ringstad.

Store investeringer

For snart tre år siden investerte JoMek Sveis AS i en gass- og plasmabrenner som brukes til metallskjæring. Brenneren kan ta plater på opptil 600 x 200 centimeter, og gassbrenneren kan skjære i tykkelser opp til 300 millimeter. Plasmabrenneren kan ta plater på inntil 30 millimeter. Produksjonen har økt kraftig på den maskinen, ikke minst på grunn av de nye oppdragene.

- Sammen med maskinene vi kjøpte fra Dreie-Service kan vi nå levere et mye bredere spekter av produkter og tjenester. Vi har overtatt noen av de tidligere kundene til Dreie-Service allerede, slik at maskinene er belagt med oppdrag fra første dag. Vi håper selvfølgelig å få flere av kundene over til oss. Vi har vært så heldige å få ansatt noen av nøkkelpersonene fra Dreie-Service, sier Ringstad.

Store kunder

Bedriften har nå flere solide ben å stå på i konkurransen. Ringstad forventer derfor at veksten vil fortsette og har kapasitet til ytterligere oppdrag.

JoMek har flere store oppdrag for kunder som Skanska og Peab og har vært involvert i byggingen av den nye Idrettshøyskolen, store boligkomplekser og utvidelsen av Jessheim Storsenter. I tillegg har de levert til regjeringsbygget i Oslo og det nye sykehuset til LHL.

- De fleste oppdragene får vi fra vårt eget nettverk. Heldigvis har vi en stabil og lojal arbeidsstokk, slik at vi kan håndtere veksten. Det er liten rotasjon og lavt fravær hos oss, sier Ringstad. Han legger til at bedriften er medlem av Norsk Stålforbund og er sertifisert innenfor EN 1090-1 utførelsesklasse EXC3 og ISO 3834-2.

 

Fikk du med deg denne?

Bravida på Jessheim er inne i en god periode. Nylig sikret de seg en viktig kontrakt verdt 25 millioner kroner i første byggetrinn.

Siste fra Østfold og Follo

MYSEN: Mona Mek er spesialist på aluminiumsprofiler. Nå bygges det en kilometerlang støyskjerm i Tønsberg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24