Romerike

Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
ØRI AS på Dal har en rekke bedriftskunder som setter bort enkle produksjonsjobber eller pakking av produkter.– Men vi har enda større kapasitet. Våre ansatte jobber stabilt, er ansvarsfulle og trenger arbeid. Både faste oppdrag og tilfeldige oppdrag er interessante, sier daglig leder Stein Erik Lie.

Øvre Romerike Industriservice as er en vekstbedrift som tilrettelegger for personlig utvikling og som gir opplæring og arbeid til arbeidstakere som varig eller midlertidig er utenfor det ordinære arbeidslivet. Bedriftene som benytter seg av tjenestene, får godt utført arbeid til en rimelig pris.

Kjemper om oppdrag

- Vi har mange pakke- og monteringsoppdrag i dag, for eksempel bestikk til flyselskap, vareprøver og legemidler. Blant våre kunder finner vi Finsbråten, ASKO, Feiring Bruk og Würth. Vi har imidlertid mer kapasitet, og håper på respons fra alle typer bedrifter som trenger å få løst enkle produksjonsoppgaver eller varepakking. Det kan for eksempel dreie seg om vareprøver eller impulsselgere som skal fylles med produkter og pakkes. Jeg er sikker på at det er behov for disse tjenestene der ute, sier Lie.

Gressklipping og overtidsmat

I dag er 25 personer i sving i produksjonsavdeling på ØRI. Noen pakker bestikk, mens andre klistrer på reflekser på nye brøytestikker.
- Vi har arbeidsledere som har tilsyn med arbeidet som utføres, slik at kundene alltid kan stole på at kvaliteten er god. Vi har også lastebiler og kan hente og bringe produktene selv, sier Lie. Han legger til at ØRI også har en utegruppe, som tar på seg alt fra plenklipping til snørydding, samt en kantine der bedrifter kan bestille overtidsmat eller vanlig mat til lunsjen eller kundemøtet.
- I tillegg til å få utført nødvendig arbeid, bidrar våre kunder med samfunnsnyttig innsats. Vi har mange hender som skal holdes i sving. Nøl ikke med å ta kontakt hvis din bedrift trenger bistand til egnede oppgaver.

Fikk du med deg denne?

HØVIK: BubbleDeck er fremtidens miljøvennlige løsning på lettere flatdekker i nybygg, og brukes i både Deichmanske Bibliotek og det nye Munch-museet i Bjørvika.

Siste fra Østfold og Follo

MYSEN: Mona Mek er spesialist på aluminiumsprofiler. Nå bygges det en kilometerlang støyskjerm i Tønsberg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24