Romerike

Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
Det går helt fint å kombinere ergonomisk riktige og innovative møbler med god underholdning. Tar du en tur til AJ Produkter på Kløfta 8. februar kan du oppleve det selv. Da står Olaf Tufte for et underholdende foredrag, mens AJ som vanlig står for møbler og innredninger.

Vær tidlig ute med påmeldingen. Ved forrige kundearrangement var det trangt på parkeringsplassen.

- Vi får mange positive tilbakemeldinger på våre kundearrangementer, og det er nok som følge av at vi klarer å kombinere attraktive foredragsholdere med spennende møter mellom forretningsfolk i regionen. Samtidig kan vi vise frem våre nyheter og gi gode råd om ergonomi, estetikk og praktiske løsninger på arbeidsplassen, sier daglig leder Amund Tangen i AJ Produkter.

Populært møtested

Kundearrangementet i februar har fokus på helse på jobben, og foredraget til Olaf Tufte vil dreie seg om dette. Roeren og verdensmesteren hadde i mange år en ganske spesiell sittestilling på jobben og kan mye om ergonomi og kroppspåvirkning.
- I tillegg til Tufte har vi gjort avtale med Blostrupmoen som vil være til stede og demonstrere førstehjelp, sier Tangen. Han regner med fullt hus også denne gang.
- Vi har hatt flere arrangementer med godt besøk fra hele regionen. Sist gang var det 130 personer innom, og tilbakemeldingene viser at dette er slikt lokale næringsdrivende vil ha mer av. Både muligheten til å hente inspirasjon og gode råd, men minst like viktig er muligheten til å møte andre lokale bedrifter og knytte kontakter, sier Tangen.

Påmelding via nett

Påmeldingen til arrangementet på Kløfta foregår via nettsiden til AJ Produkter, og deltakelsen er selvfølgelig helt kostnadsfri. I tillegg til underholdning, viktige møter og gode råd får alle servert lunsj fra vår lokale kafé «Kaffedilla».
- Vi hadde besøkende fra Hamar i den ene enden og Oslo i den andre ved forrige korsvei. Vi regner med at dette ikke blir mindre populært, sier Amund Tangen.

 

Les Romerike

De fem nyeste

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

Fikk du med deg denne?

MOSS: I 2014 etablerte VELA seg i Norge, året etter vant de sin første offentlige kontrakt med sine brukertilpassede stoler.

Siste fra Østfold og Follo

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24