Romerike

Næringsliv på Romerike: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Romerike:

contentmap_plugin
Utbyggingen av boligprosjektet Entreen i Lørenskog i regi av JM følger timeplanen. Boligkjøperne er mange, og salget av de mest attraktive leilighetene går fort. I Entreen Hus 1 får du perfekte førstegangsleiligheter og praktiske boliger for godt voksne.

Uansett favoritt, kan du skaffe deg et lyst og moderne hjem med romslig balkong eller terrasse. Praktisk og gjennomtenkt og med god JM standard. Når området er ferdig utbygd vil det omfatte både en gågate og små torg med forretninger og serveringssteder. Rema er allerede på vei inn i første byggetrinn, og boligkjøperne vil kunne ta heisen direkte ned i butikken.

Sykkelbod og stue

I Entreen får du trivelige sosiale soner både på bakken og takterrassen. Dessuten rom alle beboerne har felles: smørebod, sykkelbod og ekstra stue. Dette er kvaliteter Entréen er alene om blant leilighetsprosjektene i området. Den ekstra stua er perfekt for de som trenger litt større plass, sykkelboden er glimrende for oppbevaring og vedlikehold, og i smøreboden spenner du på deg skia og kan gå rett ut i marka.

Tørrskodd til bilen

I parkeringskjelleren under boligene står bilen din trygt parkert. Du slipper blant annet å tenke på snømåking om vinteren. Har du hendene fulle av bæreposer etter dagens handlerunde i matbutikken er veien kort fra heis i kjeller til din leilighet.

En av de største

I Entreen har JM Norge fokus på smarte løsninger som utnytter leilighetens kvadratmeter optimalt. Skyvedørsgarderober og innvendig bod er fasiliteter som bidrar til dette.
JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører. I Europa er de en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er en av Nordens ledende aktører på feltet. Entreprenøren økte omsetningen med 20 prosent første kvartal 2017.

 

 

Fikk du med deg denne?

Ingeniør- og rådgivningsselskapet Pöyry Norway AS i Sarpsborg prosjekterer nye Follobanens tunnelsystem.

Siste fra Østfold og Follo

MYSEN: Mona Mek er spesialist på aluminiumsprofiler. Nå bygges det en kilometerlang støyskjerm i Tønsberg.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24