Aktiv konferanse i en av verdens vakreste skjærgårder

Svaberg, krystallklart vann, skalldyr – en perfekt ramme rundt sommerfesten, konferansen, kickoff-et eller en aktiv helg med gode kolleger.

Marit Bjørnland viser frem de flotte omgivelsene og det krystallklare vannet som omgir Tanumstrand hotell.
Marit Bjørnland viser frem de flotte omgivelsene og det krystallklare vannet som omgir Tanumstrand hotell.

Svaberg, krystallklart vann, skalldyr – en perfekt ramme rundt sommerfesten, konferansen, kickoff-et eller en aktiv helg med gode kolleger. Her kan det oppleves, nytes, sosialiseres og – ikke minst – lades batterier!

– Nå kan vi endelig samles igjen, og for et perfekt sted å samles! En times kjøretur fra Østfold og Follo kan vi garantere senkede skuldre, store matopplevelser og gode minner. Vi har hundre hytter med tre soverom hver, 160 hotellrom og en eventhall som rommer tusen. Det gjør oss i stand til å ta i mot de aller fleste selskaper.

Det forteller hotelldirektør Marit Bjørnland på Tanumstrand hotell. Hotellet ligger idyllisk til rett utenfor Grebbestad, med den vakre svenskekysten rett på utsiden av bryggekanten.

Genuine matopplevelser

Skjærgårdshotellet setter sin ære i å servere god, hjemmelaget mat av de beste råvarer, og alt er selvfølgelig laget fra bunnen. Skalldyrsbuffeten, som serveres hver fredag, er det mange som skryter av. De har dog mye mer å by på:

– Vi har en autentisk sjøbod på bryggekanten. Der baker vi nydelig pizza. Hver lørdag koker vi også sjøkreps. De lokale brødrene Klemming leverer østers plukket rett ute i sjøen her, som så vårt dyktige og engasjerte personale tilbereder og serverer. Dette tilbys også som eget event, der du kan lære å åpne østers selv mens du blir servert forfriskende bobler i glasset.

Spa, isbad og badstu

Hotellet ble bygget av Tanum kommune for over 30 år siden. For noen år siden tok Adolfsen Group over, og både pusset opp og utvidet.

– Vi har både innendørs- og utendørs basseng. Sistnevnte er åpent kun i sommermånedene. I tillegg har vi vårt flotte spa, med mange tilbud og behandlinger, og havutsikt. Fra brygga kan du isbade og ta badstu, og i området rundt hotellet er det de flotteste rekreasjonsområder. En perfekt kombinasjon til faglig påfyll, sosial omgang eller en aktiv helg.

Tanumstrand hotell har mange lokale samarbeidspartnere, og kan skreddersy pakker etter kunders ønsker, det være seg båttur, rib, ekspedisjon i skjærgården, krepskoking eller noe helt annet. 


Tanumstrand by the sea

  Grebbestad

  954 48 384

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.tanumstrand.se

{/show}