Fjerner stresset fra festen

ASKIM: Selv tannpirkere følger med når Eventpartner Norge AS får ansvar for selskapet.

Ole Retteraasen og Aleksander Bjørkli startet Event Partner i 2011.
Ole Retteraasen og Aleksander Bjørkli startet Event Partner i 2011.

Selv tannpirkere følger med når Eventpartner Norge AS får ansvar for selskapet.

På kontoret i Askim bobler eierne Ole Retteraasen og Aleksander Bjørkli nesten over når de skal fortelle om bedriften de grunnla tilbake i 2011. Her står alt fra utleie av selskapsutstyr til villmarkscamper på menyen. Alt med ett eneste fokus – å gjøre ethvert arrangement så enkelt som mulig for kunden

– At kunden kun skal trenge å forholde seg til oss er selve grunntanken bak Eventpartner Norge AS, sier Retteraasen.

Som totalleverandør av alt fra mat til vakthold leverer bedriften absolutt alt kunden trenger for å få et vellykket arrangement.

- Ettersom vi også er drikkevaregrossist trenger kundene våre heller aldri bekymre seg tomme kraner, den store skrekken for en hver festivalarrangø Vi henter rett og slett bare mer, sier han.

I sommer tok firmaet også over ansvaret for servering av mat og drikke på Smaalenene Hotell i Askim, noe som gir bedriften enda flere bein å stå på. I tillegg til at hotellet er base for produksjon av mat til ulike arrangementer gir det også nye muligheter for å gjennomføre egne arrangement gjennom vinterhalvåret. Blant annet er et eget julebordskonsept med julebuffet og underholdning under planlegging.

Lansering og lagbygging

Gjennom datterselskapet Helt Vilt planlegger de to en satsning primært rettet mot bedriftsmarkedet. Både villmarksleir og kajakkturer er sentrale deler av tilbudet som Retteraasen og Bjørkli har store forventninger til.

– Vi kan tilby jakt- og fisketurer hvor deltagerne får servert mat fra eget jaktterreng og vassdrag, alt tilberedt av egne kokker i godt utstyrte kjøkkentelt. Vi har klokkertro på at dette vil bli et tilbud som blir godt mottatt hos bedrifter som ønsker en annerledes “kick off”.

Kajakkturene som planlegges vil skje i en helt spesiell kajakk – en trimaran med både seil og pedaler. Denne kajakken har plass til to personer og vil ifølge Retteraasen fungere ypperlig som lagbyggingsaktivitet.

Utleie

Eventpartner Norge AS tilbyr også utleie av utstyr til de som ønsker å stå for deler av arrangementet selv. Alt fra pølsekoker til store partytelt kan leies, og det er nesten ingen grenser for hvor mange gjester man kan invitere.

– Vi kan lett sørge for bespisning av 400 personer i telt. Uten bespisning øker sitte-plasskapasiteten til rundt 1 100. Kunden velger om de vil hente utstyret selv eller få det tilkjørt og rigget, sier Retteraasen.


Eventpartner Norge AS

Volleneveien 5
1831 Askim

971 35 455 / 412 17 359

www.eventpartnernorge.no