Konferanse i hjertet av Norges mest attraktive by

Litteraturhuset speiler seg i Glomma i Fredrikstad. Her er det plass til møter, konferanser, seminarer og andre selskap med gode tekniske løsninger.

Bilde av Wenche Reinaas, som er salgssjef på Litteraturhuset Fredrikstad.
Wenche Reinaas, salgssjef på Litteraturhuset i Fredrikstad, viser frem Joker, mingleområdet som brukes til alt fra konserter til bespisning og pauser. Lokalet har nylig fått en oppgradering, med nytt interiør.

Litteraturhuset speiler seg i Glomma i Fredrikstad. Her er det plass til større møter, konferanser, seminarer og andre selskap med gode og oppdaterte tekniske løsninger.

Dette kraftsenteret for blant annet debatt, litteratur og konserter trekker mange besøkende året igjennom. Her arrangeres Fredrikstadkonferansen, konserter, bokbad og en rekke store og små arrangementer for besøkende i alle aldre.

Konferanse for 300

Det er stor plass og mange muligheter i huset. Her holdes alt fra små styremøter til utstillinger og konferanser.

– Vi har en stor konferansesal som rommer opp til 300 personer. I tillegg har vi flere små. Med AV-utstyr som er helt på høyde med dagens teknologi, forklarer Wenche Reinaas, salgssjef på Litteraturhuset Fredrikstad.

Huset stiller med teknisk dyktige verter som sørger for at alt går knirkefritt under arrangementene. På den måten kan gjestene konsentrere seg om det de har kommet for å oppleve.

Bevertning

Alle arrangementer på huset har mulighet for matservering. I dag får kundene servering fra Delicatessen, en spansk tapasrestaurant.

– Vi er glade for å ha Delicatessen i første etasje. De lager fremragende mat og gjør at vi kan  tilby alle som kommer til oss på møter og konferanse spennende og gode matopplevelser. I tillegg har vi Savoy i øverste etasje, en flott bar med fantastisk utsikt over elva og store deler av byen. Den er glasset inn og har varmelamper, som gir god stemning og lune omgivelser året igjennom.

Kombinere med overnatting og event

Beliggenheten legger til rette for husets brukere, med kort vei til hotell, kjøpesenter, servering, jernbanestasjon og rekreasjonsområder.

– Vi har et stort nettverk og mange samarbeidspartnere innen mange sjangre. Det gjør det enkelt å kombinere konferanse og hotellopphold, kanskje sammen med ett eller flere events. Vi har jo brygga rett utenfor, som åpner for muligheten til å gå rett fra konferanse til en ribb eller seilbåt for en spektakulær tur ut i Hvaler-skjærgården en deilig sommerkveld. Eller en idyllisk tur med ferga til Gamlebyen.


Litteraturhuset Fredrikstad

  Storgata 11, 1607 Fredrikstad

  69 34 33 75

  www.litthusfred.no

{/show}