Konferanse med stil i hjertet av Østfold

Det skjuler seg en perle midt mellom Mysen og Askim. Et perfekt sted for konferanse, tilrettelagt for spennende aktiviteter ute, og ro og hygge inne. At lunsjbuffeten har blitt en snakkis er heller ingen ulempe.

Hotelldirektør Mette Eklund sammen med restaurantsjef Cecilie Kleiven Igle- tjern og salg- og bookingansvarlig Kim Johansen i den lekre loungen til hotellet, med restauranten i bakgrunnen.
Hotelldirektør Mette Eklund sammen med restaurantsjef Cecilie Kleiven Igle- tjern og salg- og bookingansvarlig Kim Johansen i den lekre loungen til hotellet, med restauranten i bakgrunnen.

Det skjuler seg en perle midt mellom Mysen og Askim. Et perfekt sted for konferanse, tilrettelagt for spennende aktiviteter ute, og ro og hygge inne. At lunsjbuffeten har blitt en snakkis er heller ingen ulempe.

– Nå gleder vi oss til å satse for fullt. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger siden vi startet opp i 2018, ikke minst på matkonseptet vårt. Vi holder til et sted med tilgang til de lekreste råvarer, og prøver å holde oss til det. Vi er veldig stolte av det hotellet vårt som er nytt og friskt, med store utearealer. Et sted der konferansegjestene kan være for seg selv.

Østfolds råeste utsikt?

Idet du går inn gjennom dørene på hotellet omsluttes du av varme og ro. Behagelige duse toner, designmøbler, en lun peis og en innbydende resepsjon forsterker inntrykket. At været er grått ute blir fort glemt. Brennemoen ligger i et område med mye næringsaktivitet hvor det ventes flere større utbygginger de nærmeste årene, og hotellet har en sentral beliggenhet nær E18 med kort vei til Oslo, Sverige og byene i Østfold.

– Scandic Brennemoen er en møteplass for lokalbefolkningen når de ønsker å spise en bedre middag eller våkne opp til Scandics prisbelønte frokost. Her kan man like gjerne ha sommeravslutning med grill og hygge som å arrangere konferanser, møter eller kickoff med bedriften. Arrangerer man en større konferanse får man hotellet mer eller mindre for seg selv. At vi har et trimrom med antagelig Østfolds råeste utsikt er ingen ulempe!

Beliggenheten gjør at konferansegjestene holder seg samlet og finner roen.

Skreddersyr aktiviteter

Hotellet åpnet i 2018 og kan tilby 100 rom og 200 sengeplasser. Den lekre restauranten har plass til 120 gjester og konferansesalen nærmere 150, i tillegg finnes en rekke mindre møterom.

– Her tar vi godt vare på gjestene våre, med et matkonsept under stadig utvikling. Lunsjbuffeten vår har blitt en snakkis. Samtidig har vi tett samarbeid med distriktets event- og aktivitetsarrangører, og kan tilby alt fra hundekjøring til teambuilding og konkurranser. Team Kraft er en av våre dedikerte samarbeidspartnere. Vi jobber også med å få i gang et samarbeid med Hundefolket på Teppa, så vi også kan tilby hundekjøring i hotellets nærområde. Vi skreddersyr opplegg etter kunders ønsker.

Vil øke bemanningen

Scandic Brennemoen har 30 ansatte totalt. Med et samfunn som nå har åpnet, blir det stadig større belegg og travle dager.

– Ja, nå er det gøy. Hjulene begynner å rulle, bestillingene renner inn og vi er ute etter flere dyktige folk. Jeg kan selv skrive under på at dette er et hyggelig sted å jobbe. Jeg begynte i resepsjonen da hotellet åpnet, og er nå salgs- og bookingansvarlig. Vi har et hyggelig miljø og flott arbeidsplass – og, ikke minst, et utrolig spennende produkt! sier Kim Johansen.


Scandic Brennemoen

  Brennemoveien 20, Mysen

  64 87 90 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.scandichotels.no

{/show}