Konferanse midt i hjertet av Fredrikstad

FREDRIKSTAD: Litteraturhuset har god plass til møter, konferanser, seminarer og andre selskap, og gode tekniske løsninger.

Den store salen rommer 300 personer. Her fra Fredrikstadkonferansen i 2018. Foto: Fredrikstad Næringsforening/Trine Sirnes.
Den store salen rommer 300 personer. Her fra Fredrikstadkonferansen i 2018. Foto: Fredrikstad Næringsforening/Trine Sirnes.

Litteraturhuset ligger som en arkitektonisk perle og speiler seg i Glomma midt på bryggepromenaden i Fredrikstad. Her er det god plass til større møter, konferanser, seminarer og andre selskap, og gode tekniske løsninger.

Dette kraftsenteret for blant annet debatt, litteratur og konserter trekker mange besøkende året igjennom. Her arrangeres DOK-festivalen hvert år, Fredrikstad-konferansen og en rekke store og små arrangementer for besøkende i alle aldre.

Konferanse for 300

Det er stor plass og mange muligheter i dette flotte arkitekttegnede huset. Her holdes alt fra små styremøter, messeutstillinger til større konferanser.

– Vi har en stor konferansesal som rommer opp til 300 personer. I tillegg har vi flere små. Nylig fikk huset, som er drevet som en stiftelse, nesten en halv million av Sparebankstiftelsen. Pengene er øremerket oppgradering av AV-utstyret, for å sikre at det er helt på høyde med dagens teknologi, forklarer Wenche Reinaas, salgssjef på Litteraturhuset.

Huset stiller med meget teknisk dyktige verter som sørger for at alt går knirkefritt under arrangementene. På den måten kan gjestene konsentrere seg om det de har kommet for å oppleve, enten det er en interessant konferanse, debatt eller en konsert.

Bevertning

Alle arrangementer på huset har selvfølgelig også mulighet for matservering. I dag får kundene god mat fra Fabel – men i april flytter den kjente Oslo-restauranten Delicatessen inn på Litteraturhuset Fredrikstad.

– Vi er glade for og stolte av å få ønske Delicatessen velkommen. De er kjent for fremragende mat, og vi ser frem til å tilby alle som kommer til oss på møter og konferanser spennende og gode matopplevelser. I de få overgangsukene bruker vi det brede nettverket vårt og sørger for catering av god kvalitet etter kundenes ønsker og behov. Vi får til det meste, så det er bare å spørre.

Overnatting og event

Den sentrale beliggenheten legger alt til rette for husets brukere, med kort vei til hotell, handel, servering, togstasjon og rekreasjonsområder.

– Vi har et stort nettverk og mange samarbeidspartnere innen mange sjangre. Det gjør det enkelt å kombinere konferanse og hotellopphold, kanskje sammen med ett eller flere events. Vi har jo brygga rett utenfor, som åpner for muligheten til å gå fra konferanse og stige rett opp i en rib eller seilbåt for en spektakulær tur rett ut i Hvaler-skjærgården en deilig sommerkveld. Eller en idyllisk tur med ferga til Gamlebyen.


Litteraturhuset Fredrikstad

Storgaten 11
1607 Fredrikstad

69 34 33 75

www.litthusfred.no