Konferanselokaler med særpreg

FREDRIKSTAD: Phønix selskapslokaler er stedet hvis du ønsker møte, konferanse eller julebord i spesielle omgivelser.

Phønix selskapslokaler i Fredrikstad er stedet hvis du ønsker møte, konferanse eller julebord i spesielle omgivelser. Nærmere en slottsmiddag kommer du ikke i Østfold.

Det er selskapet Rent a Chef AS som i dag drifter kjøkkenet og lokalene, og de kler hverandre godt. Rent a Chef serverer mat som står i stil med utsmykning og dekor og har samtidig en enkel filosofi; Kvalitet framfor kvantitet. Både lokaler og mat passe godt til dette.

Erfarne kokker

- Phønix er en perle, men kanskje ikke så kjent for bedrifter utenfor Fredrikstad. Vi har plass til hele 300 middagsgjester, hvorav 180 får plass i den store festsalen. Her har vi faktisk en av Østfolds største scener også, hvor blant annet storband har spilt til dans. Salen har hatt en rekke prominente gjester på besøk, både kongelige og andre kjendiser. Her feiret også regissør Harald Zwart sin 50-årsdag med stor suksess, sier daglig leder i Rent a Chef AS, Conny Östling.

Han og hans stab har erfaring fra blant annet Nobel-middager i Stockholm og fra den prestisjetunge kokkeskolen Le Cordon Bleu i London.

Fleksible lokaler

Selv om Phønix har historie helt tilbake til 1875, er lokalene både moderne og fleksible. Det er nylig installert helt nytt kjøkken, og for konferanser er også alt det viktigste av lyd- og lys på plass.

- I den store salen kan vi ha kinomøblering med plass til 200 personer. Ellers kan vi ha klasseromoppsett med plass til 10. Våre lokaler passer med andre ord både stor og liten bedrift. Uansett størrelse og arrangement kan vi love en opplevelse utover det vanlige, sier Östling.

Private selskaper

I tillegg til konferanser tilbyr Phønix også private selskaper, minnestunder, konfirmasjoner, brylluper og så videre. Lokalene ligger sentrumsnært, men har likevel gode parkeringsforhold.