Spa og konferanse i havgapet i to forskjellige formater

Du trenger ikke å dra langt for å skape perfekt ramme rundt neste arrangement. Nå kan du velge mellom luksuriøse og avslappende Son Spa eller det mer pulserende Strömstad Spa & Resort. Begge i naturskjønne omgivelser.

Markedssjef Ann-Jeanette Myrland og salgssjef Pernille Wehler på moloen foran Son Spa i flotte omgivelser omgitt av vann.
Markedssjef Ann-Jeanette Myrland og salgssjef Pernille Wehler på moloen foran Son Spa i flotte omgivelser omgitt av vann.

Du trenger ikke å dra langt for å skape den perfekte ramme rundt din neste konferanse eller event. Nå kan du velge mellom luksuriøse og avslappende Son Spa eller det mer pulserende Strömstad Spa & Resort. Begge i naturskjønne omgivelser.

Det er noe eget ved å ha konferanse i sjøkanten, der du kan hvile blikket på vannspeilet og kombinere lærdom med spennende aktiviteter. Enda bedre blir det når du kan toppe det med en avslappende spa-opplevelse. Hvilepulsen finner du både hos Strömstad Spa & Resort og Son Spa, ønsker du i tillegg en vibrerende puls, er Strömstad stedet. Begge bare en kort kjøretur unna.

Senk skuldrene i Son

I Son er alle konferansedeltakerne samlet på ett sted, i en rolig atmosfære i vakre og luksuriøse omgivelser.

- Vi har totalt 16 flotte og lyse møterom og konferansesuiter, de fleste med havutsikt. Den største tar 150 gjester. I tillegg til 148 rom, en flott spa-avdeling, vakre rekreasjonsområder og mange aktiviteter som kan kombineres med konferanse. De fleste relatert til sjøen. Her kan du senke skuldrene, nyte god mat og hente deg inn samtidig som du får faglig påfyll, forklarer Ann-Jeanette Myrland, markedssjef for Son Spa.

Og ønsker du å runde av uken med et privat opphold er Son Spa stedet. Her er det en egen behagelig ro i helgene, der venner og par henter seg inn etter en hektisk uke. Kombinasjonen av frisk havluft, deilige turer, spa og god mat er uslåelig.

Resortfølelse i Strømstad

Strömstad Spa & Resort kan skilte med like flotte omgivelser i sjøkanten, med Koster og den vakre skjærgården rett utenfor og aktiviteter som rib, seiling, kajakk og sup, i tillegg til reketråling og middag på Furuholmen eller Koster. Her er det plass til konferanser med opp til 500 gjester av gangen, med 232 rom.

- Strömstad Spa & Resort, med sin nærhet til Strømstad sentrum, byr på mer liv og en vibrerende puls, om man ønsker det. Her er alt litt større, inklusive resort-følelsen, med palmer og en egen mojito-bar. Strömstad by ligger kun en kabelfergetur unna, samtidig som det skjer masse også på hotellet og i omgivelsene. Som i Son er det mange spennende aktiviteter som kan kombineres med konferanse, og vakre omgivelser å gå turer i, forteller Pernille Wehler, salgssjef for begge hotellene.

To spennende hoteller skreddersydd for din konferanse, i ditt nærmiljø. Med tilbud som tilfredsstiller den mest kresne. Det perfekte valg for ditt neste møte, konferanse eller event.


Strömstad Spa & Resort

+46 526 303 00

232 rom
Konferansekapasitet: 500 personer (kino)

www.stromstadspa.se

Son Spa

64 98 48 00

148 rom
Konferansekapasitet: 150 personer (kino)

www.sonspa.no

 


Klikk en emneknagg for å lese mer: