Unik atmosfære på Lampeland Hotell

Lampeland Hotell ligger i perfekt konferanseavstand for de fleste bedrifter rundt Oslofjorden.

Det er kort vei til Lampeland Hotell fra byene på Østlandet, og mange setter pris på god kurs- og konferansekapasitet og deilig mat i landlige omgivelser.

Lampeland Hotell er omgitt av turløyper, skiløyper og badestamper, og er et perfekt sted for å bygge team og gjennomføre kurs og konferanser.

-Tilbakemeldingene fra bedrifter, organisasjoner og offentlige ansatte er at de setter pris på oppholdet her. De trives i et nært miljø, der samholdet styrkes i våre behagelige omgivelser, sier Vivian Steen, Salgs- og markedsansvarlig og Marit Hoefle, markedsmedarbeider for Lampeland Hotell.

Vinterkampanje på konferansepakker

-Vi kan ta konferanser med opptil 100 deltakere. Vi har 51 store og moderne værelser, og våre konferansefasiliteter inkluderer alt av moderne AV-utstyr og gratis WLAN fra fiberoptisk bredbånd, forteller Steen.

I konferansepakken, som lanseres for januar og februar i år, ligger plenumsal, alt teknisk utstyr, kaffepauser med frukt eller hjembakt, rikholdig energibar og varmdrikkbuffet.

-Kurspakken inneholder en velsmakende lunsj og 3-retters middag. For de som ønsker løsninger med servering på vår 1700-talls husmannsplass, aktivitets- og teambuildingløype og annet hotellet vårt er knyttet til, er det bare å ta kontakt for en prat, sier Vivian Steen.

Kortreist og hjemmelaget

Idet man kommer inn døren på hotellet møtes man av blide ansatte, og man får umiddelbart en følelse av «å være hjemme» med lune rom og vakre fellesarealer, som er flott pusset opp, men har beholdt særpreget.

-Særlig hyggelig synes våre gjester det er med hjemmelaget, kortreist mat. Vi serverer måltider tilpasset gjestenes ønsker, også når det gjelder allergier. Her er også «skogens delikatesser» å finne på matbordet, både i form av elg fra Flesbergs skoger i vårt nærområde, og fisk fra både fjellet og Numedalslågen er noe mange setter pris på, sier Steen.

Faktablokk Lampeland Hotell

Lampeland Hotell ligger landlig til i Lampeland sentrum. Den raskeste veien til Lampeland er fylkesvei 40 via Kongsberg, i retning Geilo.

Store og moderne værelser, tilpasset funksjonshemmede og egne rom for allergikere.

Moderne kurs- og konferanselokaler, som kan ta hånd om dagskonferanser og konferanser med overnatting. 

Hotellet har bespisningskapasitet for 200 personer

Avstander til Lampeland:

22 km fra Kongsberg

60 km fra Drammen

100 km fra Oslo

100 km fra Tønsberg

105 km fra Skien