Union Scene gir dine gjester en røff og rustikk opplevelse

DRAMMEN: Union Scene i Drammen er et fantastisk konferansested. Her finner du historie, sjel og atmosfære.

- Vi går litt lenger enn å bare sette opp bord og 200 stoler. Hos oss skal konferansegjestene få en opplevelse de husker og som de kanskje ønsker å gjenskape. Det sier event- og konferanseleder Nina Tollefsen ved Union Scene i Drammen.

Røft, rustikt, energi, unik atmosfære. Det spesielle konferanselokalet i den nedlagte papirfabrikken ved Drammenselva fremkaller mange inntrykk man ikke ofte forbinder med slike lokaler. De røde teglstensveggene og de brune, kraftige bjelkene kombinert med moderne teknisk utstyr gir et selvfølgelig inntrykk av atmosfære, sjel, historie og personlighet. Man går inn, tar seg en kaffe, kjenner varmen og trives. Så enkelt kan det være.

Skaper energi og dialog

- Mange kjenner fortsatt ikke til at vi faktisk er et konferanselokale også, og ikke bare en populær konsertscene. Men det gjør også at vi har lyd- og lysutstyr i konsertklassen, noe som er uvanlig i slike lokaler. Vi har flere faste kunder både kommuner, fylkeskommuner og bedrifter og tilbakemeldingene er utelukkende positive. Gjestene føler de får energi og at lokalene i seg selv skaper en positiv og avslappet dialog, sier Nina Tollefsen. Hun har jobbet på Union Scene i seks år og har sett en betydelig vekst på konferanseaktiviteten.

Tilpasser seg kunden

- Vi har både enkle tilstelninger og tunge, faglige konferanser. Våre entusiastiske medarbeidere er utrolig gode på såkalt «change-over». Det betyr at vi kan ha en konferanse her på dagtid og en festmiddag eller rockekonsert på kvelden. Vi tilpasser både lokaler og alle tjenester slik kunden ønsker det. Er det praktisk mulig å gjennomføre, gjør vi det. Vi tilbyr full avviklingspakke og lager også en introfilm til konferansestarten for alle kunder. Vi kan gjøre en, i utgangspunktet, gjennomsnittlig konferanse til et mer spektakulært arrangement.

Noe helt spesielt

Union Scene sto ferdig som kulturhus i 2008 og er i dag en Norges mest særpregede kulturlokaler. Lokalene som tidligere huset Union Papirfabrikk skriver seg fra 1908 og ligger bare 4 minutters gange fra Drammens Teater. Vegg-i-vegg ligger Comfort Hotel Union Brygge som Union Scene samarbeider tett med. 

- Vi får stadig flere henvendelser utenfra byen, siden Drammen er et knutepunkt med gode kommunikasjonslinjer. Det tror vi flere vil oppdage, sier Nina Tollefsen.

Arrangementer på Union Scene kan også kombineres med et besøk på Drammen Teater, som ligger en spasertur unna.