Annerledes julebord på Island

Er du litt lei av tradisjonelt julebord? Da kan en tur til Island være løsningen.

Er du litt lei av tradisjonell julebordfeiring på jobben? Da kan en tur til Island, med varme bad og fantastisk mat være løsningen for deg og dine ansatte.

Islandspesialisten i Moss har ikke valgt navnet uten grunn. Daglig leder Erla Birkisdottir er født på øya som vil gi deg og dine kunder eller ansatte en opplevelse utenom det vanlige. Få nordmenn har badet i Den blå lagune på julebordet, noe som byr på en mystisk og eksotisk stemning.

Vær tidlig ute!

- Men det gjelder å være litt tidlig ute med bestillingene. Island blir stadig mer populært, ikke bare for nordmenn, og det er begrenset med plasser både på de beste hotellene og på flyene. Derfor lønner det seg å bestille i god tid for å oppnå best mulig pris på både fly og hotell, sier Erla Birkisdottir.

Hun startet Islandspesialisten i 2011 og har opplevd stor pågang fra norske bedrifter og privatpersoner.

Skreddersyr turen

Erla Birkisdottir og hennes to kolleger har ferdige pakkeforslag til de som ønsker det, men skreddersyr gjerne en tur etter ønske fra bedriften. Hun anbefaler minst to til tre netter på øya, for å kunne oppleve noen av de spennende attraksjonene og aktivitetene Island kan tilby. Islandspesialisten syr sammen det som passer best for deg. Vi anbefaler en titt på nettsiden som gir deg bilder og eksempler på både julebord og andre firmaarrangementer.