Herskapelig julebord på Romerike

VORMSUND: Det gamle herredshuset på Vormsund i Nes kommune er restaurert etter alle kunstens regler. Nå inviterer Kanmer til julebord.

Det gamle herredshuset på Vormsund i Nes kommune er restaurert etter alle kunstens regler. Etter å ha stått ubrukt i årevis inviterer Kanmer både bedrifter og privatpersoner til å bestille julebord i lokalene som nå fremstår omtrent som de gjorde i 1914.

Etter at Nes kommune hadde brukt halvannet år på å sette Lillerommen, som det gamle herredshuset heter, tilbake til fordums prakt ble det inngått driftsavtale med Kanmer. Kanmer er en heleid kommunal vekstbedrift som har arbeidstrening, tilrettelegging og produksjon som sine hovedoppgaver.

Lokalt

Det er mange grunner til å legge bedriftens julebord til vakre Lillerommen, men er ikke byggets fremtoning og beliggenhet nok passer kjøkkensjef Robin Höghjelm på å skryte av maten de serverer.

– Vi satser på kvalitetsprodukter fra nærområdet, så maten er både kortreist og god. I tillegg lager vi alt «fra bunnen av», sier Höghjelm, og oppfordrer alle som er nysgjerrige på hva Lillerommen har å by på til å booke årets julebord hos dem.

Lillerommen er et fleksibelt selskapslokale. Det gir gode muligheter for å tilby både små og store bedrifter skreddersydde julebord. Lillerommen har flere små rom i tillegg til en stor sal hvor det kan dekkes til ett hundre personer.

– Vi har arrangert en rekke selskaper her siden vi startet opp. Både konfirmasjoner, dåp og bryllup har blitt feiret her og vi har etterhvert fått god erfaring med å arrangere store selskaper, sier Tore Stuedahl som er avdelingsleder for Lillerommen.

Vinn julebord

Den 13., 14. og 15. desember arrangeres et julebord som er åpent for alle på Lillerommen. Den ene kvelden legges det opp til dans og levende musikk, mens de andre to dagene blir av det roligere slaget.

– Dette er en fin anledning for små grupper til å få seg et julebord sammen med andre. Det er alltid hyggelig å være flere, sier salgssjef Anita Hagen.

– Har noen lyst til å vinne to billetter til julebordet, er det bare å like på Facebook-siden vår. Her finner man også mye informasjon om tilbudene våre, avslutter booking- og selskapsansvarlig Cecilie Andreassen.


Lillerommen Selskapslokaler

Doktorbakken 4
Vormsund

941 29 460

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

lillerommen.noKlikk en emneknagg for å lese mer: