Julebord på Momarken: Fotball-VM, ribbe og noe godt i glasset!

Lurer du på hvor du skal legge julebordet med bedriften eller vennegjengen? På Momarken Arena får du god mat og drikke – og store muligheter for en susende scoring av Lionel Messi, Harry Kane eller Kevin DeBruyne.

Lurer du på hvor du skal legge julebordet med bedriften eller vennegjengen? På Momarken Arena får du god mat og drikke – og store muligheter for en susende scoring av Lionel Messi, Harry Kane eller Kevin DeBruyne.

Event Partner Norges daglige leder og driftsleder, Ole Retteraasen og Arian Johnsen, lover at stemningen vi stå i taket. De frister med nydelig julebuffet, 500 sitteplasser og to storskjermer på Restaurant Karjolen hver fredag og lørdag under mesterskapet. Arrangementet «sparkes i gang» i Qatar 20. november. Det vil si at første mulighet for å nyte julemat og fotball er fredag 25. november. Allerede da står godbitene Frankrike–Danmark og Argentina–Mexico på programmet. 

– Etter at dommeren har blåst av siste kamp rundt klokka 22.00, overtar en DJ podiet og vil sørge for at festen vil fortsette fram til klokka 02.00, sier de.

Artikkelen fortsetter nedenfor

Gjennom hele fotball-VM kan du oppleve spenningen og de magiske øyeblikkene med gode venner og kolleger på storskjerm (48 kvm) på Momarken Arena, forteller Ole Retteraasen og Arian Johnsen i Event Partner Norge.


Lokale råvarer

I tillegg til storsalen, har restauranten også skjermede VIP-rom for de bedriftene som ønsker en intern samling under julebordet. Skal du sikre deg det, er det viktig å være tidlig ute med bestillingen. 

– Maten kan vi trygt love er av ypperste kvalitet, hvor kjøttprodukter leveres av Brødrene Ringstad. I tillegg står våre fem dedikerte kokker klare til å forvalte og tilberede de kortreiste råvarene på beste vis. Men ikke vær engstelig om du hører et brøl fra kjøkkenet eller baren under kampene, da vi alle er over middels opptatt av fotball ..!

I samarbeid med Trøgstad Sparebank og Eidsberg Sparebank, settes det opp gratis buss fra henholdsvis Trøgstad torg og Mysen stasjon, med retur etter hver kamp (gjelder 16.00-, 17.00- og 20.00-kamper). Det vil si at man kan komme med tog fra Oslo og buss fra Nedre Glomma og bli fraktet fra stasjonen til Momarken og tilbake.

Åpent hver dag under hele VM

Restauranten vil være åpen hver dag under hele mesterskapet, til og med finalen søndag 18. desember. Johnsen påpeker at de ønsker en veldig sosial profil på arrangementet. 

– I de innledende rundene går det fire kamper til ulike tidspunkter, og vi legger opp til at man kan komme gratis inn på de to første kampene (11.00 og 14.00). Dette vil være et lavterskeltilbud, uavhengig av sivil status.

– Vi legger også opp til en lav inngangsbillett på ettermiddags-/kveldskampene – fra kr. 150,- per kveld for to kamper. For den prisen kan du gjerne sitte her fra morgen til kveld og se alle fire kampene. På finaledagen vil inngangen koste 400 kroner, opplyser han. 

Suksess med EM i sommer

Event Partner Norge er leverandør av opplevelser, catering og selskapslokaler til små og store arrangementer. Kundene er private og bedrifter i Østfold, Follo og Oslo-regionen. I tillegg til å drive servering på Momarken, drifter de også Gilje selskapslokaler og Parklokalet selskapslokaler i Askim. Disse lokaler egner seg til alle slags markeringer og selskap, som bursdager, konfirmasjoner, dåp, bryllup, konferanse, kick-off, julebord og andre festlige anledninger. 

– Bakgrunnen for VM-arrangementet, er at vi gjorde noe tilsvarende under fotball-EM sommeren 2022 – i Guderudparken i Askim. Det var full klaff, og det samlet også mange som ikke var så interessert i fotball, men som ville ta del i den gode stemningen. Nå trår vi til igjen under verdens mest populære idrettsarrangement. Velkommen til Momarken Arena! sier Retteraasen, som har nærmere 40 års erfaring fra hotell, restaurant og eventbransjen.


Event Partner Norge AS

  Skofterudveien 12, 1850 Mysen

  69 89 70 00

  www.eventpartnernorge.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: