Nysmurte baguetter og ferske kokosboller

I Råde finner du de lekreste baguetter og noe så sjeldent som lokale kokosboller!

Van Nguyen, Tommy Eriksen og Mai Trinh produserer og selger baguetter og kokosboller i lokalene i Råde, som også er café.

Lunsj eller møtemat med det lille ekstra? Det får du hos Den lille Kokosbollefabrikken. Deilige nysmurte baguetter og en kokosbolle til dessert. Vi snakker jo rett og slett HMS på høyt nivå.

Den lille Kokosbollefabrikken startet opp i Råde i 2014. Siden har de etablert seg i Moss, på Grünerløkka og Sagene i Oslo, i Fredrikstad - og har egen salgsvogn. De leverer til Rygge, Råde, Fredrikstad og Sarpsborg.

Rimelig og godt

Baguettene er selvfølgelig nysmurte, og kokosbollene helt ferske.

- Baguettene våre er veldig populære og bestilles av mange av bedriftene i distriktet. Vi har mange forskjellige, som taco, karbonade, reker, egg og bacon, laks og skagenrøre, omelett og mye annet. Samtidig, om du kjøper inn en del kokosboller, kan du ha de i fryseren og alltid ha ferske kokosboller til ansatte og besøkende. De tiner på 4-5 minutter og er klar når kaffen er det. Også her har vi mange smaker å velge mellom, fra klassiske kokos- og sjokoladeboller, til bringebær, lakris, oreo og mye annet godt, forklarer daglig leder Tommy Eriksen.

Som trøst innehar ikke en kokosbolle mer enn 80 kalorier, for de som tenker på sånt.

Familiedrevet

Det er en varm og hyggelig atmosfære i kafeen som ligger sentralt i Råde. Her er det tydelig at mange som kommer innom er stamgjester.

- Du må få med at dette er verdens beste baguetter, kommer det fra damen på nabobordet og mannen nikker med. Vi er her minst en gang i uka, fortsetter hun.

Bedriften drives av Eriksen og hans kone, og selv oppskriften har vært med i familien lenge.

- Den er fra 1939 og gjør at dette virkelig smaker som kokosboller som man fikk dem før. Den har vært i familien lenge. I Fredrikstad har faren min en egen filial. Han orket ikke å sitte stille, så vi ble enige om å åpne der og, avslutter Tommy.


Den lille kokosbollefabrikken

  Mosseveien 20, 1640 Råde

  912 49 100

919 19 976

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.kokosbollen.no

{/show}