Smuglertur, julebord og skjærgård kledd i vinterskrud

HVALER: Skjærgården vår er kanskje enda vakrere på høst og vinter, med gnistrende, frisk sjøluft og vakre farger. Her kan du dra på charter, guidede turer og kombinere det med julebord, eller kanskje spa?

Skipper Anette Andersson i hyggelig prat med skipper Ulf Frebelius på Vesleø II i Strømstad havn rett før avgang til Skjærhalden.
Skipper Anette Andersson i hyggelig prat med skipper Ulf Frebelius på Vesleø II i Strømstad havn rett før avgang til Skjærhalden.

Skjærgården vår er kanskje enda vakrere på høst og vinter, med gnistrende, frisk sjøluft og vakre farger. Her kan du dra på charter, guidede turer og kombinere det med julebord, eller kanskje spa?

Kan du tenke deg noe mer magisk enn å sitte i en varm båt i hyggelig selskap, mens sjø, svaberg og kystliv glir forbi utenfor vinduene? Høst og vinter i vår vakre skjærgård byr på noe helt spesielt; på klarværsdager er sikten fantastisk og luften så skarp og frisk, være seg i Hvaler-skjærgården, langs svenskekysten eller rundt Koster.

Pakkeløsninger og julebord

M/S Vesleø II kjører mellom Skjærhalden og Strømstad året rundt. Den er en del av Kust Event, som også disponerer M/F Kosterö, M/B Stjärn av Koster og Furholmen Restaurant fem minutter med båt fra Strømstad. I tillegg til den faste båtruten, tilbys charterturer i skjærgården, gjerne kombinert med julebord på Fur-holmen. De samarbeider nært med mange i nærmiljøet, og kan tilby en rekke pakkeløsninger, gjerne skreddersydd spesielt for din bedrift.

– Vi samarbeider blant annet med Laholmen, Daftö, Lagunen og Strömstad Spa, i tillegg til arrangører som gir oss mulighet til å bruke hele det flotte nærmiljøet vårt. Du kan kombinere skjærgårdscruise eller julebord med omvisning på Fredriksten festning i Halden, padle kano i Dalsland, ta turen til Indre Østfold, eller et deilig
spaopphold. Mulighetene er mange, og vi hjelper deg gjerne med å lage et opplegg etter dine ønsker, forklarer Anette Andersson, kaptein hos Nadir Hvaler Fjordcruise og Kust Event.

Smuglertur

Vesleø II har en kapasitet på 146 passasjerer, med 80 sitteplasser inne i salongen og rundt 60 ute på soldekket. De tilbyr flere båtturer i skjærgården som inkluderer historier, god mat og drikke.

– Bli med og opplev en spennende tur med historier fra smuglerperioden i Strømstad under brennevinsforbudet i Norge 1916–27. Mens vi snirkler oss gjennom smuglerruter får du ramsalte historier om hvordan de lurte tollerne og hva de gjorde om de ble tatt, og andre historier fra én av de beryktede smuglerne, “Brenner”. Du kan nøye deg med turen, eller la det være en perfekt start på for eksempel et annerledes julebord som avsluttes på Furuholmen, sier Anette Andersson.


Nadir Hvaler Fjordcruise AS

Havnen
Skjærhalden

412 05 000