Fremtidens vinnere er fleksible og endringsvillige

HALDEN: Lær hvordan du holder tritt med vår raske digitale utvikling på Integrasjonsdagene 2018 i slutten av august.

Her på Thon Hotel i Halden arrangeres Integrasjonsdagene 2018.

Ting har blitt intelligente og biler selvkjørende, barna våre kommuniserer mest av alt gjennom sosiale plattformer på mobilen. Lær hvordan du holder tritt med vår raske digitale utvikling på Integrasjonsdagene 2018 i Halden i slutten av august.

Integrasjonsdagene, arrangert av Communicate i Halden, er et årlig arrangement som skal hjelpe norske bedrifters digitaliseringsprosess. Konferansen er en av de største i Norge innen digitalisering og samler årlig rundt 250 personer fra hele landet.

Viktig at toppledelse også involveres

Integrasjonsdagene oppfordrer spesielt toppledere til å delta, da det er viktig å forankre den digitale utvikling i ledelse, ikke bare legge ansvaret på IT. I det nye regulativet GDPR står det spesielt at ledere forplikter seg til å sette seg grundig inn i temaet.

- Vi ønsker å nå ut til operative og strategiske IT-ledere, løsningsarkitekter, men også toppledere innen strategi, markedsføring, utvikling og innovasjon. Det er viktig å få ledelsen involvert for at bedriftene skal kunne følge med i den raske digitale utviklingen vi opplever i dag, og som bare vil gå raskere fremover, forklarer Thor-Erik Skrøder, daglig leder i Communicate AS.

Bakgårdsfest, Jonna Støme og Ole I’Dole

Konferansen knytter sammen det uformelle, tilbakelente og folkelige med sterk, faglig tyngde og holdes over to dager. Det blir forelesninger, eksempler fra næringslivet, demonstrasjoner på løsninger og praktiske eksempler fra store selskap krydret med humor, stand-up med Jonna Støme og fest.

- Torsdag kveld har vi 80-tallsfest i vår egen koselige bakgård på torvet, der blant annet Haldens store sønn, Ole I’Dole underholder med hits fra denne tidsperioden. Et hyggelig sted å mingle, prate fag og bli kjent med likesinnede, fortsetter Skrøder.

Flotte omgivelser

Konferansen holdes i hjertet av Halden, på Thon Hotel Halden, i idylliske omgivelser, med båthavna og brygge rett på utsiden og med utsikt til spektakulære Fredriksten festning. Her kan du, om ønskelig, ta båten til konferansen og reise rett ut til nærliggende skjærgård, Koster og Hvaler etter endt konferanse på fredag. Eller svippe over grensen for proviantering på vei hjem.

Fakta om Communicate Norge

  • Ble etablert i 1996 med hovedkontor i Halden
  • Er en ledende aktør innen virksomhetsarkitektur, digitale tjenesteplattformer og integrasjon
  • Gjennom et helhetlig tjenesteprogram hjelper de norske virksomheter med å utvikle plattformen, tjenestene og ferdighetene, som gjør dem i stand til raskt å lansere nye, digitale tjenester.
  • Har vokst fra to til 75 ansatte siden oppstart og omsetter for 110 millioner årlig
  • Har kontorer i Oslo, Bergen og Stavanger
  • Betjener 50 prosent av de 100 største norske selskapene