Hankø - En unik ramme rundt ditt arrangement

Hankø Hotell & Spa er omgitt av den vakreste skjærgård og er selve aktivitetshotellet. Øya har et rikt dyreliv, strender, skog og store utearealer.

Hankø Hotell & Spa ligger idyllisk til, med sjø på alle kanter, turområder og strender. Perfekt for alle typer konferanser og selskap, med mulighet til å kombinere med alle slags aktiviteter.

Hankø Hotell & Spa er omgitt av den vakreste skjærgård og er selve aktivitetshotellet. Øya har et rikt dyreliv, strender, skog og store utearealer. Her er det bare fantasien som begrenser hva du kan få til, enten du planlegger sommerfest, teambuilding eller en konferanse.

Etter en rolig, 3-minutters fergetur fra fastlandet stiger du i land på en fire kvadratkilometer stor øy proppfull av opplevelser og muligheter. Det er lett å være aktiv på Hankø, med en åtte  kilometer lange tursti, store uteareal med egen fotballbane, sandvolleyballbane, aktivitetspark, tennis og egen strand på begge sider av øya. I tillegg en egen flerbrukshall på 1.000 kvadratmeter, klar for ballspill, eventer og konserter.

Hos oss har du alle muligheter for å lage et unikt arrangement i omgivelser som tar pusten fra de fleste. Store områder gir god plass til alle, uansett restriksjoner. Konserter kan arrangeres både innendørs og utendørs, og både vi og våre samarbeidspartnere kan sy  sammen pakker med nær sagt hva som helst for den perfekte konferansen eller sommerfesten. Ribb, seilbåt, badstu, badestamp, gruppeaktiviterer, spa, klatring. Her er noe for alle, forklarer Alexander Forsberg, eiendomsdirektør på Hankø Hotell & Spa.

Unik og historisk

Hankø Hotell & Spa er et unikt hotell med historie helt tilbake til 1877. I hotellets hyggelige restaurant- og barområder kan dere nyte god stemning, fantastisk mat, god drikke og en særdeles trivelig og fredelig atmosfære.

Vi er opptatt av atmosfære, at alle skal føle seg velkommen og nyte oppholdet. Her gir vi gode matopplevelser, enten det er inne på hotellet, store grillkvelder i hagen eller a la carte på Seilkroa. Vi har stor kapasitet, både innendørs og utendørs.

Aktiv og avslappet

Både hotellet, seilkroa, hyttene og alle fasiliteter er åpent for besøk og booking. Det er et populært sted, og bestillingene er i full gang.

At vi ligger på en øy gjør at alle holder seg samlet under hele arrangementet, men samtidig er det så stor plass at hver enkelt også har muligheten til å trekke seg tilbake og nyte stillheten på et svaberg, i skogen eller på en joggetur rundt øya. Og ikke minst, slappe av i spaavdelingen, en av Norges største, med 16 behandlingsrom, boblebad, badstuer, tyrkisk dampbad, trimrom, yogasal, spinningrom, svømmebasseng og eget hvilerom. Her nyter du rett og slett det gode liv, tilbaketrukket fra hverdagens mas.

 


Hankø Hotell & Spa

  Vikaneveien 405, Gressvik

  Tlf: 69 38 28 50

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.hankohotell.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: