Hankø – et sted for teambuilding

Er du på jakt etter et sted for firmatur, seminar eller konferanse, hvor deltakerne holder seg samlet og knytter kontakter? Et sted hvor man ikke bare forsvinner ut på byen etter at siste foredrag er over? Et sted hvor teambuilding kan stå i fokus under hele oppholdet? Prøv da Hankø Hotell & Spa.

Hankø Hotell & Spa

Få steder i vår region egner seg bedre – rett og slett fordi Hankø er en øy som har mye å by på. Den ligger en drøy times kjøring fra Oslo og 12 km fra Fredrikstad. Ferga «Hankøsund» går fra tidlig om morgenen til sent på kveld alle dager hele året. Turen tar kun tre minutter.

Det har vært hotell og rekreasjonssted på Hankø siden 1877, og både eiere og ansatte er svært stolte av stedets interessante og fargerike fortid.

Hotellet har 102 rom, 180 sengeplasser og en stor konferanseavdeling. Rommene på fremsiden er vestvendt og har utsikt dammen og hestehagen, mens rommene på baksiden har utsikt mot skogen.

-Vi satser på opplevelser utenom det vanlige og kombinerer våre fasiliteter med god service og fokus på matopplevelser. Vårt mål er å gi våre gjester unike opplevelser! påpeker Alexander Forsberg entusiastisk.  

Perfekt for kurs og konferanser

-Ønsker du en spesiell ramme for kurset, konferansen eller firmaturen? På idylliske Hankø ligger forholdene til rette, fortsetter han – og forklarer:

-Hankø Hotell & Spa ønsker at dere skal få maksimalt utbytte av arrangementet dere skaper, og vi kan tilby konferanselokaler og grupperom med kapasitet opptil 200 personer. Her hos oss legger vi stor vekt på å planlegge konferansen i forkant. Vår bookingavdeling vil sammen med deg planlegge oppholdet, slik at alle forventninger og krav oppfylles til det beste for deg og din virksomhet. Dere får en unik mulighet til å utvikle samhold og teamarbeid i organisasjonen.

Det finnes kurs og konferanse pakker både med overnatting og for dagsbesøk.

-Våre gjester setter stor pris på fellesarealer både innendørs og utendørs. Hotellhagen er et populært tilholdssted på solfylte ettermiddager og for eventer. Når høsten kommer, tennes peisene til stor glede for våre gjester. Med en rikholdig opplevelsesmeny, og naturligvis et fokus på god mat og service, vil ditt arrangement bli vellykket. Ta kontakt med oss for spesialønsker, sier Forsberg.

Aktiviteter

Ingen ønsker å bare være på kurs, seminar og konferanse. Man ønsker også å sosialisere og oppleve noe. Kanskje slappe av etter en dag med faglig påfyll.

-Ønsker du samle deltakerne før, under eller etter kurset, seminaret eller konferansen til en aktivitet? Vi kan tilby en rekke aktiviteter som i tillegg til å fremme samholdet i gruppen, også får frem latter og glede. Vi har aktiviteter som tilpasses alle nivåer, og dette vil garantert sette en spiss på møtet, anbefaler Alexander Forsberg.

- I hotellhagen finner du tennisbaner, et minigolf-anlegg, samt en bocciabane. Vi har kano, kajakk og sykkel til utleie. Alle gjester kan be om et gratis turkart i resepsjonen for å utforske den flotte naturen på Hankø. Men – husk gode tursko!

-Hankø er en skogkledd med fine turmuligheter Du kan følge grusveier eller gode stier rundt på øya. I 1899 ble det satt ut harer, fasaner og danske dåhjort på øya. I dag teller dådyrbestanden omlag 120.

På øya finnes to sandstrender, en i Husebukta på veien opp mot hotellet og en i Trouville,  vest på øya med magisk solnedgang. Det er fantastiske svaberg ved Hankøhavna sør på øya.

Kanskje padle Hankø rundt med kajakk? Eller klatre? Det finnes en spennende fjellvegg med overheng som benyttes som klatrevegg. Det er en idrettshall, fire tennisbaner, fotballbane, minigolf og en variert aktivitetsmeny.

Bare slappe av

For de som heller vil slappe etter dagens program, finnes en stor spa- og relaxavdeling på hotellet. Massasjer, mineralbad og gjørmebad er hotellets spesialiteter, men bør bestilles på forhånd. Det er mulighet for bading innendørs.

- Vår spa-avdeling kan tilby behandlinger for både kropp og sjel. Vi har hele tretten behandlingsrom, mindzone og egen relaxavdeling. Vi har både stort basseng og boblebad for rekreasjon og avslapping. I både herre- og damegarderoben finner du tørrbadstu og tyrkisk badstu, såkalt Hammam, opplyser Forsberg videre. Hotellet har et trimrom og spinningsal som står til disposisjon for alle hotellets gjester. Rommet har utsikt til basseng og boblebad.

Nede i Husebukta ved Hankø Seilerkro har Hankø Hotell & Spa en vedfyrt stamp og en vedfyrt flytende Sauna, som kan leies av grupper.

Påfyll av energi

-Hos oss serveres det velsmakende frokost, lunsj og middag. Enten dagens 3-retters pensjonsmiddag hvor menyen er fastsatt av vår kjøkkensjef på forhånd – eller om du ønsker å bytte ut middagen til en alternativ festmeny, kan vi tilby en spennende rikholdig meny, påpeker Forsberg.

Resepsjonen er hjertet i vårt hotell. Vår resepsjon er alltid betjent av våre blide og glade resepsjonister som står parat til å løse store og små utfordringer for deg og ditt selskap. Alle vi som jobber her ønsker å gjøre det beste for våre gjester. Vi skreddersyr din virksomhets opphold, og bistår deg med å lage egne opplevelser for lag og firmaer – gjennom alle årstider, forteller avslutter Alexander Forsberg.


Hankø Hotell & Spa

 Vikaneveien 405, 1621 Gressvik
  69 38 28 50
  hankohotell.no

{/show}