Konferanser og møter i unike omgivelser

The Well - Nordens største og mest innholdsrike spa- og badehus har nå også blitt et spa-resort.

Andre Julseth er General Manager på The Well. Her i inngangspartiet foran resepsjonen.

The Well - Nordens største og mest innholdsrike spa- og badehus har nå også blitt et spa-resort. Her tilbys opplevelser helt utenom det vanlige, som vekker opp og appellerer til alle sanser.

Navnet er kjent hos de fleste, anerkjent som et opplevelsesparadis med bassenger, saunaer, dampbad, fossefall, japansk badehus, orientalsk hamam, og restauranter av ypperste klasse.

Konferanser og eventer

Nytt av året er at de nå kan skilte med over 100 hotellrom, inkludert et hotellrom i skogen. Perfekt tilrettelagt for konferanser, selskaper, kickoff, teambuilding, messer og annet for store og små grupper.

- Vi kan nå tilby en helt unik og skreddersydd konferanseopplevelse, en kombinasjon av faglig påfyll, gode matopplevelser, aktiviteter og velvære. En sal som rommer 100 personer, i tillegg til syv styrerom, gir mange muligheter.  Alle møterom har gratis wifi, Nespresso kaffemaskin, 85'' TV-skjerm, gode lydforhold og godt med dagslys.

- Vi har også et eget chambre séparée i selve spaet som kan romme opp til 15 - perfekt for å kombinere middag og spa for en mindre gruppe, forklarer André Julseth, General Manager på The Well.

En rask kjøretur fra både Oslo, Østfold og Follo sammen med gode parkeringsforhold gjør det enkelt for både store og små grupper å legge sine arrangementer hit.

Opplevelse og velvære

Hotellet har to restauranter; Restaurant Mori i toppetasjen med asian fushion-kjøkken, der både mat og utsikt gjør besøket til en opplevelse i seg selv. Og et fransk brasserie i tilknytning til spaet som gir tilsvarende matopplevelser.

- Vi kan tilby selskaper spesialtilpassede opplegg, med aktiviteter, trening, yoga, vinsmaking og mye annet. I kombinasjon med spa, overnatting og matopplevelser. For oss er helheten viktig, oppholdet skal gi påfyll av velvære og en sjanse til å dra herfra fylt av energi og kreativitet. Derfor har vi heller ikke tv på rommene, og vi tillater ikke mobil i spaet. Her skal du få koble helt av og få en god natts søvn.

Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser og er visuelt utformet med tanke på omgivelsene. Materialer og fargevalg harmonerer perfekt med den grønne skogen utenfor.

Fokus på hygiene

Spaanlegget tilbyr spesialpakker for bedriftskunder i egne områder av spaet, eller for hele. The Well er kjent for sitt fokus på særdeles god hygiene;

- For å sikre at hygienen alltid er på topp, tillater vi ikke at besøkende bruker eget badetøy, og heller ikke at det brukes badetøy i saunaene. Det er frivillig om man ønsker å dekke seg til med håndkle, og det er også mulig å kjøpe hotellets eget badetøy.


The Well

  Kongeveien 65, 1412 Sofiemyr

  480 44 888

  www.thewell.no

{/show}