Perfekt for alt fra konferanser til en pause på turen

- På Storebaug er alt alltid på stell. Det er viktig for oss som har kjørt buss i over 10 år å vite at alt er i orden dit du kommer med full buss.

Rune Andresen fra TH Liens Turistbusser er storfornøyd med Storebaug og Merethe Eriksen.

Med nyoppussede, lyse og behagelige lokaler ønsker hyggelige ansatte deg velkommen til Storebaug. Perfekt beliggende på vei til Oslo, Sverige, Østfold og utlandet.

– Her er alt alltid på stell. Det er viktig for oss som har kjørt buss i over 10 år å vite at alt er i orden dit du kommer med full buss. Og det vet vi her. Her kan jeg la gjestene gå i forveien, trygg på at de blir tatt godt imot og stelt pent med. I tillegg ligger det perfekt til med gode parkeringsforhold. Og nå har det jo blitt så lyst og åpent her og. Det var en hyggelig overraskelse etter pandemien.

Det kunne Rune Andresen fra TH. Liens Turistbusser fortelle, som hadde med seg en full buss, som etter matpausen skulle videre til Elingård og Hankø.

Pitstop

Til Storebaug rett utenfor Moss kommer det gjerne to, tre busslaster om dagen med alt fra idrettslag til pensjonister, på vei til arrangementer, attraksjoner eller handling. I tillegg til private i egne biler. Det er alltid godt å ha et sted man kan ta en pause.

Artikkelen fortsetter nedenfor

– Velkommen til Storebaug, sier Merethe Eriksen (til h.) og hennes ansatte.

– Ja, her tilrettelegger vi etter kundenes ønske. Noen vil bare ha et rundstykke, idrettslag bestiller kanskje en gryte i forkant, men ellers har vi også en full ala carte-meny å velge fra. Vi vet at våre gjester ofte er på vei videre, så vi har alltid rask servering, forteller Merethe Eriksen, daglig leder på Storebaug.

Konferanser og selskap

De har sitteplasser for 250–300, i tillegg til ute, men også hotell med rundt 60 rom med både enkelt-, dobbelt- og firemannsrom. Her er det mange muligheter til å skreddersy for mange forskjellige selskap.

– Ja, vi er vant til å ta i mot gjester i alle aldre og til alle forskjellige anledninger. Her skal alle føle seg like velkommen, slappe av og spise god mat. Før turen går videre.


Storebaug Gjestegård

  Storebaug 2-5, 1529 Moss

  69 23 51 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.facebook.com/storebaug.no


 Her finner du oss


Klikk en emneknagg for å lese mer: