Storebaug Gjestegård ønsker velkommen til julebord

Med nyoppussede møtelokaler og smaksrik meny, ønsker Storebaug Gjestegård næringsliv og private velkommen til julebord.

Vi ønsker gjestene velkommen, sier Julia Smirnov, Merethe Eriksen og Elin Falck Nilsen

 Med nyoppussede møtelokaler og en smaksrik meny blir du ivaretatt på Gjestegården. 10 ulike konferanse- og møterom er lekkert innredet for både store og mindre møter og selskaper.

 Vi kan tilby møte og konferanserom i flere størrelser, fra 2 personer til de største lokalene som passer for opptil 80 personer sier daglig leder Merethe Eriksen. Lunsjbuffet eller middag med eller uten overnatting. Flere bedrifter ser klare fordeler med den sentrale beliggenheten. Kom og opplev den nye, lune atmosfæren til Storebaug Gjestegård, enda mer gjestfritt. Det handler om å sette de rette rammene rundt ethvert møte eller selskap, vi jobber kontinuerlig for at alle skal føle seg velkommen på Storebaug, forteller Merethe.

Godt kjøkken og spennende kunstgalleri

 Vi har et godt kjøkken med flinke kokker, her bakes det eget brød, og egne kaker. Kanskje det er noe av forklaringen på hvorfor mange foretrekker vår lunsjbuffet i lunsjpausen?

 Fra 15 november starter vi med julematen for fullt: juletallerken, julebuffet og julelunsj. Flere har booket julebord allerede, men vi har fortsatt noe ledig kapasitet. Det er også muligheter for mingling og velkomstdrink i vårt nye kunstgalleri, verdt en titt. Fleksibilitet er viktig for oss, derfor tilrettelegger vi for den enkeltes selskap. Enten gjestene ønsker à la carte eller dans etter middag, kan dette ordnes. 

 Catering

 Husk at du kan booke oss til alt fra barnedåp til minnestund, eller samle venninnegjengen til babyshower.

 Selskap hjemme? Vi leverer catering i hele distriktet. Spør oss om hjelp til valg av meny, med lang erfaring og interesse for god mat hjelper vi deg gjerne med ulike forslag. Vi leverer både snitter, koldtbord og kaker.

 Vi har mange planer for stedet, etter hvert ser vi for oss ulike eventer og minikonserter. Men først kommer julen, smiler Merethe - og ønsker velkommen til små og store bedrifter.


Storebaug Gjestegård

Storebaug 2-5, 1529 Moss

  69 23 51 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.facebook.com/storebaug.no

{/show}