Unike arrangement på Hankø Hotell & Spa

På Hankø Hotell & Spa kan du skape ditt eget unike arrangement.

Hankø hotell &spa har et bredt nettverk, og kan by på alle mulige slags aktiviteter i forbindelse med sommerfester, teambuilding og annet. Her er det olabilløp.

Hankø Hotell & Spa er omgitt av den vakreste skjærgård og er selve aktivitetshotellet. Øya det ligger på har et rikt dyreliv, strender, skog og store utearealer.

Her er er det bare fantasien som begrenser hva du kan få til, enten du planlegger sommerfest, teambuilding eller en konferanse.

Etter en rolig,  tre minutters fergetur fra fastlandet stiger du i land på en fire kvadratkilometer stor øy proppfull av opplevelser og muligheter. Det er lett å være aktiv på Hankø, med den vakre, åtte kilometer lange turstien, de store utearealene med egen fotballbane, sandvolleyballbane, aktivitetspark, tennis og egen strand på begge sider av øya. Her finner du også en egen flerbrukshall på 1.200 kvadratmeter, klar for ballspill, eventer og konserter.

– Hos oss har du alle muligheter for å lage et unikt arrangement i omgivelser som tar pusten fra de fleste. Store områder gir god plass til alle, uansett restriksjoner. Konserter kan arrangeres både innendørs og utendørs, og både vi og våre samarbeidspartnere kan sy sammen pakker med nær sagt hva som helst for den perfekte konferansen eller sommerfesten. Ribb, seilbåt, badstu, badestamp, gruppeaktiviterer, spa, klatring. Her er noe for alle, forklarer K. Richard Paulsen, administrerende direktør på Hankø Hotell & Spa.

Unik og historisk

Hankø Hotell & Spa er et unikt hotell med historie helt tilbake til 1877. I hotellets hyggelige restaurant- og barområder kan dere nyte god stemning, fantastisk mat, god drikke og en særdeles trivelig og fredelig atmosfære.

– Vi er opptatt av atmosfære, at alle skal føle seg velkommen og nyte oppholdet. Her gir vi gode matopplevelser, enten det er inne på hotellet, store grillkvelder i hagen eller à la carte på Seilkroa. Vi har stor kapasitet, både innendørs og utendørs, forteller eiendomsdirektør Alexander Forsberg.

Aktiv og avslappet

Både hotellet, seilkroa, hyttene og alle fasiliteter er åpent for besøk og booking. Det er et populært sted, og bestillingene er i full gang.

– Vi har jo en beliggenhet som de fleste hoteller bare kan drømme om, og er et av de største aktivitetshotellene i Oslofjorden. Med uendelige muligheter for bedrifter og deres ansatte. Vi kan by på en helt egen atmosfære, der du allerede på fergeturen ut kjenner at skuldrene senker seg. At vi ligger på en øy gjør at alle holder seg samlet under hele arrangementet, men samtidig er det så stor plass at hver enkelt også har muligheten til å trekke seg tilbake og nyte stillheten på et svaberg, i skogen eller på en joggetur rundt øya. Ikke minst slappe av i spaavdelingen, en av Norges største, med 16 behandlingsrom, boblebad, badstuer, tyrkisk dampbad, trimrom, yogasal, spinningrom, svømmebasseng og eget hvilerom. Her nyter du rett og slett det gode liv, tilbaketrukket fra hverdagens mas.

– For at dere skal få optimalt utbytte av oppholdet hos oss, vil vi gjerne planlegge det sammen med kunden; finne ut hvilke aktiviteter som kan passe best for akkurat dem, planlegge bespisning og hvordan vi kan tilrettelegge på en best mulig måte, sier Paulsen.


Firmanavn

  Vikaneveien 405, Gressvik

  69 38 28 50

  www.hankohotell.no

{/show}