Bli med og skyt ned Blücher fra Oscarsborg!

SKI: Perfect Escape er midt i blinken for lagbygging, kickoff, sommerfest og konferanse.

Perfect Escape er midt i blinken for teambuilding, kickoff, en del av sommerfesten, konferansen eller å ta med familien på. Oppgaveløsing og samarbeid som får adrenalinet til å pumpe og spenningen til å stige.

Escape-rom har tatt de store byene i Europa med storm. Perfect Escape, med base i Ski sentrum, er en av de ledende aktørene i landet med fire rom på Lillehammer, tre i Ski og tre på Oscarsborg Hotel & Resort.

Omstrukturerer

Siden oppstart i 2016 har det blitt noen forandringer, også i ledelsen; Frank Eiendom AS har kjøpt ut Game Master, som tar med seg den portable utgaven av spillet; Escape Box. Men også denne vil være tilgjengelig gjennom Perfect Escape. Samtidig har Olga Dybwad kommer fra Lillehammer for å ta over som avdelingsleder på både Ski og Oscarsborg, og samtidig fungere som assisterende daglig leder.

- Vi driver nå og omstrukturerer og retter fokuset mot drift og nye strategier.Vi har allerede fått gjort mye på kort tid, og ønsker å løfte alle avdelingene og bedre likviditeten. Til nå har vi tenkt stort og jobbet med utvikling, men vi ønsker å skape og sikre arbeidsplasser, samtidig som vi vil gi noe tilbake til nærmiljøet, og da er det viktig å tjene penger også.

De har hatt en rivende utvikling så langt, med oppstart av avdelingen i Ski i 2015, Lillehammer 2016, Oscarsborg 2017 og Amazing Race i Oslo ble åpnet i år. Der de før kun hadde menn i ledelsen, har de nå snudd helt om og har, i tillegg til Dybwad fått inn Trine F. Kristiansen som daglig leder.

Kjøpt seg inn i Visit Drøbak

De er veldig fornøyd med samarbeidet de har fått med Oscarsborg Hotel & Resort, og har også kjøpt seg inn med 25 prosent i Visit Drøbak.

- Hotellet er ofte de som booker pakker der Perfect Escape er en del av det hele, enten det er konferanser, familier, bryllup eller store selskaper. Da inngår ofte middag, overnatting og guidet tur sammen med oppgaveløsning som fører til nedskyting av Blücher inn i pakken.

Løser oppgaver og senker Blücher

Oscarsborg kan by på tre Escape Rooms, med plass til åtte personer i hver, alle med samme tema.

- Dette er hjernetrim og samtidig en morsom flukt fra virkeligheten, der oppgaven din er å redde Norge gjennom å løse forskjellige oppgaver som ender med å senke Blücher. Det hele tar en time og passer for alle fra 10 år til 100. Supert for teambuilding, studenter, familier. Det er ikke skummelt, men gir adrenalin og mestringsfølelse. Du skal kjenne på litt frustrasjon og stress, og det tilpasses etter alderen på deltakerne.

Alt med Oscarsborg som spektakulær og autentisk ramme rundt det hele. Kombinerer du det med en guidet tur, får du den historiske rammen rundt oppgavene du skal løse og.