Feirer 30 år som gledesmester

ÅS: I 30 år har Tusenfryd spredt glede og underholdning. Nylig åpnet en ny sesong, og bedriftene står i kø for å legge arrangementer til parken.

Account manager Minken Jacobsen og salgssjef Marie-Louise Strömberg gleder seg til å ta imot både store og små bedrifter i sommer. Interessen er stor i jubileumsåret.

I 30 år har Tusenfryd spredt glede og underholdning til turister, næringslivet og alle som ønsker et avbrekk i hverdagen. Nylig åpnet de dørene for en ny sesong, og flere bedrifter står allerede i kø for å legge et kick-off, en sommerfest eller kundearrangement til parken like syd for Oslo.

- Våre tilbud til næringslivet er unike og svært populære. Vi startet vår event-avdeling i 1995 og siden den gang har vi hatt flere hundre bedrifter innenfor portene. Mange blir faste kunder og velger å legge et arrangement hit hvert eneste år, sier salgssjef Marie-Louise Strömberg.

Kan leie hele parken

- Vi kan tilby en rekke pakkeløsninger som omfatter alt fra bruk av attraksjonene, via temafester til underholdning med artister. Mange ønsker et skreddersydd opplegg og har helt spesielle ønsker, vi fikser selvsagt det meste, siden vår styrke er imøtekommenhet og fleksibilitet. For eksempel er det både mulig å kjøpe gruppebilletter eller leie hele eller deler av parken til sitt eget arrangement. Vi ønsker at våre gjester skal få slippe å tenke på noe som helst rundt arrangementet hvis man ønsker det, eller man kan bidra med egne ønsker. Det meste er mulig, sier account manager Minken Kamilla Jakobsen.

Fra 25 gjester

Fornøyelsesparken ligger i perfekt avstand for de fleste bedrifter i Oslo-regionen, medregnet Østfold og Follo. Tusenfryd Event samarbeider også med både hoteller og lokale busselskaper for å kunne tilby en totalpakke til sine kunder.

- Vi har dessuten tilbud med grupperabatt til mindre selskaper fra 25 personer og oppover. Det er med andre ord ikke bare de store bedriftene som kan legge sin sommerfest eller kundearrangement hit. Vi har noe for de fleste. Bedrifter kan også bruke parken til en fantastisk familiedag med billetter til attraksjonene og servering i eget lokale. Her kan vi ta alt fra 80 personer og oppover. Alt dette kan man lese mer om på www.tusenfryd.no/no/event.

Fra 36 til 700 ansatte

2018 har startet meget bra for 30-årsjubilanten. Bestillingene har strømmet inn, og Marie-Louise Strömberg ser frem til enda en god sesong. TusenFryd har gjennom mange år etablert lojalitetsbånd til mange bedrifter som booker år etter år.

De 36 fast ansatte har hatt hendene fulle i vinterhalvåret med oppgraderinger, vedlikehold og salg av events. Når parken åpner for fullt skal 700 medarbeidere ha sitt arbeid her i noen måneder.

Steampunk Hunters

Tusenfryd har for øvrig en stor nyhet i år, nemlig Steampunk Hunters, der du kan kjøre berg- og dalbane med VR-briller, en helt ny opplevelse og den første i sitt slag i Norge.

- Her blir du tatt med på en virtuell reise gjennom gruveganger og blir overrasket av både 3D-effekter og et «Steampunk Monster» underveis. Filmens handling er synkronisert med banens bevegelser, noe som gir en helt spesiell opplevelse.