Kick-off med snakkis-garanti hos Perfect Escape

SKI: Det er nervepirrende, det er morsomt og det kan være ekstremt irriterende. Perfect Escape setter mange følelser i sving, og blir garantert en snakkis lenge etter firmaarranGementet. Bedre teambuilding enn dette skal du lete lenge etter!

Dag Eivind Evensen byr blant annet på shuffleboard

Det er nervepirrende, det er morsomt og det kan være ekstremt irriterende. Perfect Escape setter mange følelser i sving, og blir garantert en snakkis lenge etter firmaarranGementet. Bedre teambuilding enn dette skal du lete lenge etter!

Klarer dere å løse oppdraget innen bomben sprenger eller laget blir innesperret? I løpet av en hektisk time må dere finne ledetråder, knekke koder, bruke strategi og løse deloppgaver for å komme et steg videre mot det endelige målet.

Men det krever lagarbeid, årvåkenhet og evnen til å tenke logisk under press. Sitter du fast underveis, kan du be om hint. Hele tiden tikker klokken mot null…

Norges største

Å låse inn lag i et escape room har sitt utspring fra Japan, og ble en hit da det kom til Norge for noen år siden. Rommene er gjerne basert på et tema; det være seg eventyr, action eller fantasy, og det er dE som spiller som har hovedrollen. Perfect Escape er største aktøren i landet innen sjangeren, med avdelinger i Lillehammer, Drøbak og Ski. I tillegg tilbyr de ”Amazing Race” utendørs i Oslo sentrum og var også første i landet til å skape et mobilt escape-spill i form av ”Perfect Escape Box” som kan fraktes og spilles hvor som helst av opptil 250 deltagere samtidig. Perfect Escape Box er blitt veldig populært og tilbys nå blant annet til alle gruppereisende om bord i Color Fantasy og Color Magic mellom Oslo og Kiel.

Tre ulike rom

I avdelingen i Ski kan du velge mellom tre ulike escape room:

  1. Tutankhamuns gravkammer gir deg en følelse av å være eventyrer, på oppdagelsesferd i et gammelt egyptisk gravkammer. Bor det kanskje en liten Indiana Jones i deg?
  2. Bomben i Operahuset Her får du virkelig satt beslutningsevnen på prøve. Hvor er bomben gjemt? Hva gjør du når det er ett minutt igjen til den går av?
  3. No Brainer. The mad inventors incredible machine tar deg med inn i en verden av finurlige maskiner og spennende opplevelser. Klarer dere å fullføre maskinen i tide?

Stor interesse

Vi treffer gründer, medeier og avdelingsleder Dag Eivind Evensen i de romslige og hyggelige lokalene på 250 kvadratmeters flate i gågata i Ski sentrum. Han kan fortelle om stor interesse og svært gode tilbakemeldiNger helt siden etableringen her i mai 2015.

- Alle som spiller, opplever et kick. De er oppspilte i lang tid etterpå, hvor de diskuterer spillet, den enkeltes innsats og eventuelt hva som gikk galt, sier han.

Oppdragene har forholdsvis høy vanskelighetsgrad – i hvert fall skal dere være veldig skjerpet og fokusert for å klare å komme helt i mål, men det er mange mindre ”seire” underveis i spillet også.

- Den optimale opplevelsen er når deltagerne kommer i mål akkurat i siste sekund, eller kanskje ett sekund for sent. Det skaper naturlig nok masse adrenalin.

Vanskelig balansegang

Nettopp vanskelighetsgraden på oppgavene er en vanskelig balansegang. Det skal selvsagt ikke være for lett, slik at man bare raser gjennom spillet på kort tid. Men heller ikke være så vanskelig at man sitter fast tidlig og ikke kommer videre. Dag Eivind føler de har truffet svært godt på alle rommene, takket være den gode erfaringen han har høstet på kort tid.

- Hver oppgave man løser, gir en god mestrIngsopplevelse. Det er nettopp denne mestringsfølelsen i de stemningsfulle omgivelsene sammen med laget som gjør disse spillene så unike og etterspurte. Her blir man en del av miljøet og den verden man befinner seg i!

Det er fra to til seks deltagere per spill. Er det større grupper, fordeles de mellom de ulike rommene og Perfect Escape Box.

– Vi har også flere andre nye konsepter under utvikling, sier Dag Eivind.

Gikk all in

Dag Eivind er tømrer av yrke og drev tømrerfirma i noen år før han gikk ”all in” i denne bransjen etter at han oppdaget escape room konseptet under et besøk i Thailand julen 2014.

- Hele livet har jeg vært glad i å lage morsomme aktiviteter og oppgaver når folk har vært samlet, og har alltid drømt om å kunne gjøre det til et levebrød. Men jeg fant aldri ut hva jeg kunne satse på som var livskraftig - inntil jeg tilfeldigvis oppdaget dette konseptet!

Han hadde ikke mer enn kommet hjem, før han hadde leid seg lokaler og var i gang med å lage sine første 3 rom i Ski. Siden har det gått slag i slag – og tre år med hardt arbeid.

- Det er stort sett om natten de gode idéene kommer, sier han. – Da er det bare å stå opp og smi mens jernet er vArmt!

Bedriftssamlinger

I tillegg til utfordringene i de tre fluktrommene, har han utstyrte konferanserom i lokalene som egner seg ypperlig til møter og samlinger for bedrifter. Dag Eivind samarbeider i tillegg med nærliggende catering og restauranter, slik at bedrifter kan avholde møterme med servering og spise en treretters middag kombinert med teambuilding i escape room.

- Her er det alle muligheter til en minnerik samLing, og det er bare å ta kontakt så skreddersyr vi gjerne et opplegg, sier han.