Turbussoperatør med stort spekter

LOMMEDALEN: Nettbuss AS har egne turavdelinger flere steder i landet.

- Vi har flere firmaer i regionen på kundelisten, sier avdelingsleder Torbjørn Sundby.
Nettbuss AS har egne turavdelinger flere steder i landet. I Lommedalen er ni busser stasjonert i turistbussavdelingen, som kan tilby et bredt spekter av tjenester.

- Det er mange aktører i markedet i dag, men få er så opptatt av kvalitet i alle ledd som Nettbuss. Derfor har vi også mange store kunder på rammeavtaler, blant annet kommuner og fylkeskommuner, sier avdelingsleder Torbjørn Sundby Nettbuss AS, Turavdeling i Lommedalen.

Moderne motorer

Fokus på kvalitet har gjort at Nettbuss i dag har redskap med moderne og miljøvennlige dieselmotorer.  Flere av bussene har Euro6-motorer som tilfredsstiller de strengeste utslippskravene.

- Det var trolig noe av grunnen til at UDI valgte Nettbuss i forrige anbudsrunde. De gikk mer etter kvalitet enn bare økonomi, sier Sundby. Han legger til at turavdelingen er flinke til å ta oppdrag på sparket og å kaste seg rundt for å imøtekomme kundenes ønsker.

Stor virksomhet

Nettbuss som er eid av NSB, er et av de største busselskapene i Norden, med virksomhet i Norge og Sverige. De har cirka 113 millioner passasjerer i året, omsetter for 6 milliarder kroner, har 3300 busser og totalt 7 400 medarbeidere.