PePe og Text-Let slår seg sammen

De har over 40 års historie, og ikke bare ett, men to navn som er kjent over hele Østlandet.

Fra venstre: Jan Birger Nielsen, Jan Willy Johansen, Philip Melbye, Mår Hasharoni, Ane Døssland og Hans Birger Nielsen foran biler og skilt dekorert med begge logoer.
Fra venstre: Jan Birger Nielsen, Jan Willy Johansen, Philip Melbye, Mår Hasharoni, Ane Døssland og Hans Birger Nielsen foran biler og skilt dekorert med begge logoer.

De har over 40 års historie, og ikke bare ett, men to navn som er kjent over hele Østlandet. 

Nå slår de seg sammen for et enda bedre tilbud til kundene, og kan tilby alt av profilering til bil, fasader og interiør.For mange i Østfold er navnet og logoen til Pepe godt kjent etter 40 år i bransjen. Så kjent at da de fusjonerte med text-let under fellesnavnet Skilt og Dekor AS våget de ikke å fjerne logoene text-let og Pepe, men har det fortsatt på biler og veggskilt. Totalt er de 17 ansatte med stor og bred kompetanse spredt utover de tre avdelingene i Moss, Fredrikstad og Oslo. 

– For PePe betyr det at vi nå har mange flere medarbeidere å spille på. Vi har en dyktig designavdeling med lang og god erfaring som tegner gode løsninger for våre kunder, sier leder i Fredrikstad, Jan Willy Johansen, som selv har vært i Pepe i over 20 år.

Fasadeskilt

De siste årene har de fått veldig mange kunder på LED fasadeskilt. Alt fra små enkelt- forretninger til større bygg med mange leietakere. Her gjør de hele jobben, fra å tegne forslag, prosjektere, søke kommunene om tillatelse og tilslutt montere skiltene på fasaden.

– Som vi sier, fra idé til ferdig montert. Vi leverer også mange LED-rammer til innendørs bruk. Disse har dukfront som gjør at man lett kan skifte motiv. LED-rammer er veldig effektfullt. De gir bildene en dybde og synlighet som gjør seg veldig godt. De er enkle å montere, og kunden kan selv skifte motiv når det er ønskelig. De kan lages i alle størrelser for bruk innendørs, forteller Philip Melbye, problemløser og montør. 

Design

Ane Døssland, leder av designavdelingen, kan fortelle om mange store og spennende oppgaver. Spesielt de to siste årene gjøres det mye innendørs. 

– Vi designer mange flotte løsninger for kontorer, med dekor på glassvegger, med motiver som stemmer med firmaets profil. Vi designer egne tapeter for kundene og bilder på veggene. Vi leverer også mer og mer interiørfolie, både til dører, vegger og ikke minst innredninger. I stedet for å bytte ut for eksempel butikkinnredningen, kan vi gi den en helt ny og moderne look. Akustikkplater med motiv som et for lyddempende tiltak blir mer og mer aktuelt og har kommer som et skudd de siste årene.

Kunnskapsrik rådgiver

Skilt og Dekor AS er en landsdekkende leverandør av skilt og dekor og har lang erfaring med å gjøre sine kunder mer synlige. Den høye kompetansen setter de i stand til å være gode rådgivere for kundene, gjerne allerede i planleggingsfasen.

– Vi har lang erfaring og vet hvilke løsninger som fungerer best for din bedrift, tilpasset dine lokale forhold. I samarbeid med våre partnere over hele Norge har vi vært ansvarlige for gjennomføringen av mange store omprofileringer, forklarerer Hans Birger Nielsen, daglig leder.

Bildekor

Bildekor gir full utnyttelse av din beste og billigste reklameplass.

– Bilen har de jo allerede, og vi hjelper kundene våre til å få gode løsninger som gjør at deres navn og logoer blir noe som fester seg i folks hukommelse. Vi har flere faste avtaler, og har også kontrakter med bedrifter og kjeder med dekor av biler og butikker. Mange av håndverkerne og transportfirmaene du ser på veien har reklame fra oss, fortsetter Jan Birger Nielsen, key account manager for mange av de store kundene.

– Du møter jobbene våre over hele Norge. På bygninger, biler, i butikker og på kontorer Sist sommer omprofilerte vi foresksempel 292 store tanker, de fleste seks til ti meter høye, fra Lindesnes i sør til Mo i Rana i nord.

Foliering

I en tid der både fasader og interiør preges av store glassflater er det ofte behov for og ønske om å dekorere noe av det. Noe for reklameverdi, noe for avskjerming, men også noe for sikkerhet.

– Her i Moss har vi vår produksjon. Vi har flere store printere og folieskjæremaskiner som gjør at vi har god kapasitet. Ofte printer maskinene også om natten, så vi kan gjøre etterarbeidet når vi kommer på jobb neste morgen. I tillegg til alt i folie, produserer vi her også veldig mange skilt, avslutter produksjonsleder Mår Hasharoni med.

 


Skilt og Dekor AS

Årvollskogen 96, 1529 Moss

930 05 404

www-text-let.no


 Her finner du oss