Ringtun skaper rullende reklame

Når Ringtun lager folie-løsninger på alle typer kjøretøy, skaper de synlighet og oppmerksomhet for sine kunder.

- Vi designer og leverer produksjon og fiks ferdig monterte løsninger. Helt fra designfasen til bilen ruller på veien og fremstår slik kunden ønsker, sier David Johannessen.

Nye lekre lokaler

Han jobber til daglig mot kundene, og opplever både økende antall henvendelser og omsetningsøkning. Sammen med ti kolleger, inklusiv en lærling, skaper han daglig de lekreste profileringsløsningene – spesielt mye på mindre varebiler og yrkesbiler.

Det har gått snart 15 år siden gründer og daglig leder Lasse Clausen startet opp Ringtun. For halvannet år siden flyttet bedriften inn i lekre produksjonstilpassede nyoppussede lokaler på Grålum, fra tidligere tilhold på Sellebakk. Ringtun har i tillegg en montasjeavdeling på Råbekken. De fleste av oppdragene gjøres lokalt i Østfold, men bedriften har også endel kunder i Oslo og andre steder. Beliggenheten sentralt i Østfold skaper ekstra konkurransekraft og kundetilgjengelighet.

- De nye lokalene her er tilrettelagt for vår drift slik at vi jobber effektivt og lager gode løsninger for våre kunder, på alle de ulike tingene vi jobber med, smiler Clausen.

Fornøyde kunder

Gjennom alle årene Ringtun har eksistert, har det blitt veldig mange kunder og løsninger for profilering og annet. Det aller viktigste for Johannessen, er at kundene er fornøyde, slik at de kommer tilbake neste gang de behøver hjelp. Kundene er alt fra småbedrifter til store industrikonsern. Ringtun leverer også innvendige og utvendige løsninger for dekor og skilt.

- Bilfoliering og dekor er nok den største delen av omsetningen vår, og vil leverer kundeløsninger fra A til Å – fiks ferdig, sier de to samstemt.

Ringtun har alt på ett sted, med produksjon i egne lokaler. For kundene betyr dette at leveringstiden og leveransesikkerheten blir bedre og kortere. Det finnes veldig mye ulik kvalitet i dekorløsninger, og Ringtun leverer løsninger som varer lenge.

Ringtun leverer skiltløsninger og dekor til bygg, som: utvendige og innvendige skilter, vindusdekor og bilder, samt løsninger til kjøretøy som: wrapping, crome delete, ppf og refleksmerking av utrykningskjøretøy. Når Næringsliv er på besøk poleres en drøss graverte syrefaste skilt til en større industribedrift. David Johannesen liker godt å bli kontaktet og utfordret av nye kunder på gode profileringsløsninger.

Synlig kvalitet: Ringtun produserer og monterer lekre og varige dekorløsninger til mange av bilene du til daglig ser i trafikken. Rullende reklame er effektivt og veldig synlig.


Ringtun AS

  Bjørnstadmyra 4, 1712 Grålum
  69 34 34 00
  www.ringtungruppen.no

{/show}