Fuglevik Båtservice feirer 40 år!

Fuglevik Båtservice feirer i år sine første 40 år. - Jeg ville gjort denne reisen igjen, sier gründer og daglig leder Per Egil Urstad.

Per Egil Urstad har drevet Fuglevik Båtservice i 40 år.

For mer enn 40 år siden startet Per Urstad sin virksomhet Fuglevik Båtservice i Fuglevik Båthavn, som siden dengang har vært hans hjertebarn i båtbransjen.

Med Anne Berit ved sin side bestod virksomheten av sommerkiosk med issalg som det store trekkplasteret. Båtutstyr – Bensin/Diesel – Kran og Båttransport var startgrunnlaget. Våren/Påsken 1986 flyttet vi inn i nye lokaler som Rygge Båtforening hadde bygd som klubbhus i andre etasje og vi som båtbutikk i første etasje. Kiosk ble til Gatekjøkken og båtutstyrsavdeling fikk et bedre utvalg.

Tok over marinaen

Samarbeidet med Rygge Båtforening gjennom disse 40 årene har vært godt og jeg stortrives så godt i båtbransjen så det er ikke over enda. På førsten av år 2000 åpnet muligheten seg for å ta over Fuglevik Marinas lokaler 200 meter ovenfor båthavna. Med disse lokalene ble det større verksted drift og behovet for flere ansatte meldte seg og flere vinteropplagsbåter ble det plass til.

Artikkelen fortsetter under bildet

Skibsplast med Mercury var vårt første båtagentur, siden kom Nordkapp, Sting, Quicksilver og Pioner noe som gjorde oss til et komplett båtsenter. Våren 2018 åpnet vi en helt ny utstillingshall på 500 kvm noe som gjorde at vi kunne vise frem våre båtpakker hele året. Det ble en helt ny hverdag for oss og noe kundene satte stor pris på.

Hadde gjort det igjen!

Jeg er veldig stolt av hva vi har klart å bygge opp igjennom årene og at Lille Sommer Fuglevik har blitt en stor aktør i båtbransjen. Hektiske dager i sommerhalvåret, men med flinke stå på ansatte er det bare moro å være daglig leder.

Ja, spør du du meg, hadde jeg gjort den samme reisen på nytt.

God sommer!

Per Egil Urstad


Fuglevik Båtservice AS

  Fuglevikveien 61, 1570 Dilling

  69 26 90 32

  www.fuglevik-bs.no

{/show}