- Nå er Boss of Gloss et komplett bilpleiesenter

Med egen produksjon av rengjøringsartikler, Mercasol understellsbehandling og et moderne lakkeringsverksted i nabobygget, har Boss of Gloss Bilpleiesenter på Hevingen komplettert sine tjenester innen bilpleie ytterligere.

Dekkavdelingen rommer et stort dekkhotell og moderne fasiliteter. – Ta allerede nå en sjekk på sommerdekkene om du har dem lagret hjemme, og ikke drøy til det siste med å booke tid for dekkskifte, oppfordrer dekkansvarlig Thor-Alexander Aaby-Jensen og daglig leder Kai Jensen.

Tar vi også med at vi huser LK Solfilm, kan vi trygt si at det vokser fram et kompetansesenter for bilrelatert vedlikehold, pleie og forskjønning her, sier bossen selv; Kai Jensen.

I godt over 20 år har Jensen jobbet med bilpleie, og har gradvis bygd opp egen bedrift. Boss of Gloss AS tilbyr tradisjonell bilpleie med vask og polering, lakkbehandling, stort dekkhotell og topp moderne selvvaskanlegg. I tillegg er han majoritetseier i Plankebyen Bilpleiesenter på Rolvsøy og Hoff Bilpleiesenter på Kongsberg - og han eier 50 prosent av aksjene i selskapet Kjemihuset Effekt.

Sistnevnte flytter nå fra Torp til Hevingen, og vil inngå i totaltilbudet innen bilpleie på stedet.

- Hovedfokuset til Kjemihuset er utvikling og produksjon av vaskemidler til båt og bil, samt industri og landbruk. Ved å blande såpene selv, får vi de beste produktene, som også bilpleiekundene nyter godt av, forteller daglig leder Jarle Bergli. Han er i skrivende stund godt i gang med å fylle opp de nye lokalene, og regner med å være for fullt i gang med produksjonen i løpet av februar.

Understellsbehandling og lakkverksted

Også Plankebyen Bilpleiesenter har etablert seg på stedet, med en avdeling som tilbyr Mercasol antirustbehandling. Der finner vi produksjonsleder Magnus Ervik i full gang med å forlenge levetiden til et nyttekjøretøy.

- Alle biler har behov for en antirustbehandling, spesielt med det klimaet vi har her i landet hvor kjøretøyene er ekstra utsatt for rustangrep. Tar du en full antirustbehandling på en gammel bil, forlenger du rustgarantien – og ikke minst bilens levetid, påpeker han.

I nabobygget holder Autoland Norge til, hvor dyktige lakkerere sørger for å gi bilen akkurat den finishen du ønsker. I lokalene er det etablert en romslig lakkboks; et lukket rom som sikrer et lyst og støvfritt miljø og jevn temperatur, og med det et optimalt resultat på lakkeringsjobben.

LK Solfilm er også en del av det totale tilbudet på stedet, og tilbyr proff solfilm, PPF beskyttelsesfilm, soting av lykter og «Chrome delete» - det vil si å legge folie på alt som er krom på bilene, gjerne for å få en helhetlig farge på bilen. 

- Boss og Gloss samarbeider tett også med Autoland Norge og LK Solfilm, sier Kai Jensen. – Det gjør at vi i sum kan tilby kundene en rekke relaterte tjenester nærmest under samme tak.

 Tøff vinter for bilen

- Det har vært en vinter som har bydd på enorme temperatursvingninger og store snømengder, som har resultert i svært utfordrende kjøreforhold. En tid hvor også bilen trenger ekstra oppmerksomhet.

- Med saltede og sandete veier, er det ekstra viktig med jevnlig rengjøring for å hindre at det oppstår rustskader på sikt. Samtidig er det verken heldig eller effektivt å ta en timinutters vask av bilen selv når gradestokken kryper under ti blå. Vi kan sørge for å rengjøre bilen for salt, asfaltstøv og annen forurensing og la den stå i oppvarmede lokaler over natta.

Det både føles godt å kjøre i en ren bil, og det bidrar til mindre verditap på bilen. En rimelig og god investering, påpeker han.

- Skal du ivareta bilen på beste måte under de forholdene vi har opplevd i vinter, vil jeg anbefale en grundig vask minst to ganger i måneden. Tar du i tillegg en polering, bidrar det til at smusset ikke fester seg like godt.

Stort dekkhotell

Boss og Gloss har vokst seg til en betydelig aktør i fylket også innen salg, service og oppbevaring av dekk. Et eget bygg rommer dekkhotell med plass til 6000 dekk, samt moderne fasiliteter. I tillegg er selskapet forhandler av dekk og felger fra en rekke av de største produsentene.

- Hos oss blir dekkene lagret trygt og tørt, samt at vi sørger for vask, vedlikehold og ettersyn. På den måten unngår du å risikere at dekkene blir ødelagt – eller at kvaliteten blir forringet, forteller «hotellsjef» Thor-Alexander Aaby-Jensen.

- Vi har bygd opp et marked for dekk og felg der vi stiller med et stort dekkhotell, og moderne utstyr for omlegg og balansering av hjul. Vi ønsker også å være en totalleverandør av alt innen bilutstyr, bilpleie, dekk/felg og smartreparasjoner.