Nå kan du sikre deg fremtidens elbil!

Allerede nå kan du reservere et eksemplar av ID Buzz Cargo bilen hos Møller Bil Hvam.

Markedssjef Michael Bang Helgerud, Key account manager Trond Bergan, nybilselger Kevin Patel og salgssjef Stian Glørud ser frem til å tilby kundene den splitter nye elektriske ID Buzz Cargo, med en størrelse som ligger mellom Caddy Maxi og Transporter.

I 2022 er den første utgaven av Volkswagen ID Buzz Cargo klar for levering i Norge. Allerede nå kan du reservere et eksemplar av bilen hos Møller Bil Hvam og sikre deg tidlig leveranse av fremtidens elektriske varebil.

- Vi åpnet for reservasjoner i 29. september, og det er allerede mange som har satt seg på liste og fått sin kølapp. ID Buzz Cargo blir en unik elektrisk varebil fordi den er bygd som en elektrisk modell helt fra starten. Det betyr at den drar fordeler av plassbesparende drivlinjeteknologi og den modulære MEB-plattformen som mange av våre øvrige elbiler også er bygd på. Her er det ett hjul i hvert hjørne, uten særlig overheng, noe som gir langt større plass i bilen enn de fleste konkurrenter som ofte er eltilpassede varebiler. I tillegg er designen ikonisk på ID Buzz Cargo og trekker tankene tilbake til de klassiske, tidlige VW-modellene de fleste har et forhold til, sier markedssjef for nyttekjøretøy hos Møller Bil Hvam, Michael Bang Helgerud.

- Vi har en forventning om å reservere 100 biler allerede de første dagene og tror denne modellen vil ta en betydelig del av vårt fremtidige varebilsalg, sier Helgerud.

Nytt senter for nyttekjøretøy

Møller Bil Hvam planlegger et splitter nytt senter for nyttekjøretøy i tilknytning til dagens anlegg på Hvam. Foreløpig er verken byggestart eller øvrige detaljer rundt senteret klart, men målet er å opprettholde og videreutvikle sin ledende posisjon i bedriftsmarkedet.

- Vi ønsker å møte proffkundenes fremtidige behov ved å tilby et bærekraftig senter som gir kunden en 360 graders opplevelse. Nylig investerte vi fire millioner kroner i et solcelleanlegg på taket av dagens senter, noe som dekker 25 prosent av vårt strømforbruk. Det er en del av vår satsing på en bærekraftig utvikling, og det vil også prege det nye senteret. Møller Bil Hvam er det første senteret i konsernet med solcelleprodusert elektrisitet, sier Michael Bang Helgerud.


Møller Bil Hvam

  Hvamstubben 8, 2013 Skjetten

  24 03 26 00

  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  www.moller.no

{/show}