- En gang Toyota, alltid Toyota!

Da det var på tide å fornye bilparken for Gundersen & Co, var de aldri i tvil om hvilket bilmerke de skulle velge.

Det var stor stas for begge parter da Gundersen & Co hentet ut tre Toyota Proace hos Toyota Østfolds Sarpsborg- og Halden-avdeling på Årum. På bildet ser vi fra venstre Alexander Bjerke (regionsansvarlig næring hos Toyota), Martin Gundersen (daglig leder for Gundersen & Co), Line Borgen Årsteinvåg (regionsansvarlig næring hos Toyota), Marius Gunderse (styreleder og økonomiansvarlig hos Gundersen & Co) og Leif Ivar Gundersen (prosjektleder og fagansvarlig hos Gundersen & Co).

Da det var på tide å fornye bilparken for Gundersen & Co, var de aldri i tvil om hvilket bilmerke de skulle velge. – Har du først blitt vant til å kjøre Toyota, har du ingen grunn til prøve noe annet. En gang Toyota, alltid Toyota, fastslår Leif Ivar, Martin og Marius – alle med Gundersen til etternavn.

Gundersen & Co er spesialister innen overflatebehandling, som favner områder som gulvsparkling, avretting av gulv, gulvbelegg, flislegging av bad, maling og tapetsering. Gjennom 35 år og to generasjoner har bedriften bygd erfaring og kompetanse, og er i dag en foretrukket samarbeidspartner både for bedrifter og privatpersoner i Østfold, Oslo og Akershus.

Nylig var de innom Toyota Østfolds avdeling på Årum og hentet ut hver sin nye Proace diesel.

- Mye utstyr og ofte lange kjøreturer krever biler med både stort lastevolum, god kjørekomfort, tilstrekkelig kraft og ikke minst høy driftssikkerhet. Toyotas varebiler matcher på alle parameterne, sier daglig leder Martin – og får anerkjennende nikk av styreleder og økonomiansvarlig Marius og prosjektleder og fagansvarlig Leif Ivar.

- I tillegg ønsker vi en samarbeidspartner med en bred range og mange valgmuligheter. Toyota lar oss velge på øverste hylle både når det gjelder motorvarianter, utstyrsgrader og karosserilengder.

Artikkelen fortsetter under bildet

Bildet: Martin Gundersen, daglig leder hos Gundersen & Co AS, gleder seg til å ta i bruke sin splitter nye Toyota Proace. – Har du først blitt vant til å kjøre Toyota, er det ingen grunn til å bytte merke. Dette bilen og Toyotas serviceapparat tilfredsstiller alle våre krav til firmabil, sier han.

Rask og god service

Like viktig som å kjøre trygt og behagelig, er oppfølging og service.

- Toyota gir oss et svært enkelt bilhold ved å holde full, sier Marius. – Og med Toyota Express service, sørger to og tre serviceteknikere for at bilen får en full service i løpet av 60 minutter, ofte enda kjappere. Det er nesten ikke så vi knapt rekke rå spise matpakka før vi er på veien igjen.

- Vi er alle helt avhengig av å ha bilen i drift vår for å få utført jobben. Om en bil havarerer eller ikke starter, betyr det tap av verdifull tid – og penger. Derfor er Toyota det beste og eneste alternativet for oss, slik det alltid har vært, supplerer senior Leif Ivar, gründeren av familiebedriften.

Femårs leasingavtale

Bedriften valgte en femårs leasingavtale, med ambisjon om å kjøpe ut bilene etter at avtalen utløper. Et fornuftig valg, mener Line Borgen Årsteinvåg og Alexander Bjerke, begge regionansvarlig næring for Toyota Professional.

- Leasing gir et enkelt og forutsigbart bilhold. Bedriften frigjør kapital og bedrer likviditeten, får en mer oversiktlig budsjettering og slipper avskrivninger. Vi vet også at disse guttene tar ansvar for egne biler, som gjør at de holder seg godt i pris. Det er få – om noen - i bransjen som kan måles med den forutsigbarheten vi gir bileierne.

Mest populære varebilene

Toyota har i mange år vært det mest solgte bilmerket i Norge, og har et solid grep også om varebilsegmentet. Østfold er intet unntak.

- Det er nok alt Toyota står for som gjør oss til et trygt valg. Og at Toyota for 17. året på rad er helt i toppen blant selskapene med landets mest fornøyde kunder, er en god bekreftelse på at vi har lyktes.  Vi har stor tro på et godt år også i 2024, og gleder oss til å kunne lansere en rekke nyheter i løpet av de neste månedene!