Nye Ford E-Transit er bærekraft i praksis

Den er best på rekkevidde, best på lastevolum og best på pris i klassen, uten at den går på akkord med verken kvalitet eller kjøreegenskaper. Ikke rart etterspørselen av den nye Ford E-Transit allerede er skyhøy.

Sulland Sarpsborgs daglige leder Lasse Orring kan vise til et rekordår, men suksessen har ikke kommet av seg selv. – Det blir lange arbeidsdager, men så lenge det resulterer i fornøyde ansatte og gode resultater, er det bare gøy!
Sulland Sarpsborgs daglige leder Lasse Orring kan vise til et rekordår, men suksessen har ikke kommet av seg selv. – Det blir lange arbeidsdager, men så lenge det resulterer i fornøyde ansatte og gode resultater, er det bare gøy!

Den er best på rekkevidde, best på lastevolum og best på pris i klassen, uten at den går på akkord med verken kvalitet eller kjøreegenskaper. Ikke rart etterspørselen av den nye Ford E-Transit allerede er skyhøy. – Dette vil bli vår neste volumselger. Men ikke drøy for lenge om du vil sikre deg bilen, da den kommer i et begrenset antall, sier Sulland Sarpsborgs daglige leder Lasse Orring og selger Finn Martin Owren.

Flere og flere bedrifter er i gang med å elektrifisere bilparken, vel vitende om at bærekraft gir et stadig større konkurransefortrinn og snart er et selvsagt kriterium i anbudsrunder. Slik sett kommer den helelektriske Nye Ford E-Transit som bestilt.

– Modellen kommer i 25 forskjellige varianter, har en rekkevidde på opptil 317 km (målt etter WLTP-metoden) og en nyttelastkapasitet på opptil 1758 kilo på varebilvarianten. I tillegg får du det siste av førerassistanseteknologier som bidrar til at arbeidshverdagen blir enda lettere.

Med en pris som starter på 494 000 kroner, skjønner vi at dette nyttekjøretøyet er en svært god investering for alle som har transportbehov og samtidig vil ha et hyggelig CO2-regnskap.

Noe for ethvert behov

Med nybilsalg av Ford, BMW og Mitsubishi – i tillegg til en stor bruktbilavdeling – har Sulland Sarpsborg et enormt bredt tilbud av helelektriske kjøretøy og ladbare hybridbiler. Det gjør bedriften ettertraktet som samarbeidspartner også for store selskaper og konserner som har en variert kjøretøypark av person- og varebiler i sin besittelse.

– Hos oss finner du nyttekjøretøy og stasjonsvogner (personbiler) som matcher et stort spekter av lastebehov. Og er det mange ansatte med stabs- og firmabiler, er det naturlig at smaken og behovet er ulikt. Her vil de aller fleste finne den ideelle bilen, sier de.

I tillegg kan Sulland hjelpe deg med service- og verkstedtjenester, bilpleie, samt utføre bilskade- og glassreparasjoner. Med andre ord, en komplett bilforretning!

En del av noe større

At den lokale bilforretningen er en del av et stort konsern, er også en styrke og trygghet for kundene, påpeker Orring.

– Sulland er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av 37 bilhus, som gir en rekke stordriftsfordeler. I tillegg kan vi hente biler hos hverandre om det skulle være behov. Det gir stor fleksibilitet.

Han understreker samtidig at de først og fremst er en lokal samfunnsaktør, både gjennom å skape arbeidsplasser og sponsorvirksomhet.

All time high i 2021

Lasse Orring har sittet i førersetet hos Sulland Sarpsborg i et års tid, og kan glede seg over at 2021 ble et rekordår både i omsetning og antall solgte biler.

I tillegg til det brede produktutvalget, er det to hovedårsaker til suksessen, mener han: 

– Vi har lagt stor vekt på å skape god stemning blant de ansatte, som jeg mener er svært avgjørende for hvordan kundene blir mottatt.

I tillegg har vi satset på en oppgradering og styrking av verksted- og servicestaben.

– I løpet av fjoråret har vi ansatt seks nye personer innen ettermarked for å redusere ventetiden på service og reparasjoner. Vi er nå dessuten den eneste autoriserte aktøren i byen som tilbyr BMW- service, og har derfor styrket oss for å kunne imøtekomme økt pågang. Vi doblet for øvrig salget av nye BMW i fjor fra året før!

Men til tross for at de kan vise til rekordresultater, har de ingen planer om å hvile på laurbærene, lover han.

– Vi vil jobbe kontinuerlig for å forbedre oss ytterligere innen kundeservice. Her skal kundene bli møtt med positivitet godt ivaretatt, uansett i hvilket ærend de kommer!


Sulland Sarpsborg

  Johan Gundersens vei 2, 1711 Sarpsborg

  69 13 87 00

  www.sulland.no/sulland-sarpsborg

{/show}