Alltid driftssikre biler med Mobile

SKI: Kort levering, god relasjon og trygghet på at de alltid har bil som fungerer er mye av grunnen til at Solli & Hoff Oppmåling har brukt Mobile Follo siden før 2010.

Stian Øvrebø, daglig leder i Solli & Hoff, er ekstra fornøyd med å motta den nyeste berlingoen av Steinar Lidre, næringselger for Mobile Follo As.
Stian Øvrebø, daglig leder i Solli & Hoff, er ekstra fornøyd med å motta den nyeste berlingoen av Steinar Lidre, næringselger for Mobile Follo As.

Kort levering, god relasjon og trygghet på at de alltid har bil som fungerer er mye av grunnen til at Solli & Hoff Oppmåling har brukt Mobile Follo siden før 2010.

Lange kundeforhold handler mye om person og gode relasjoner. Solli & Hoff Oppmåling har jobbet med landmåling i 50 år. De er 18 ansatte og opererer på hele Østlandet og er avhengig av at deres 16 biler virker som de skal. Alltid.

Vet hva de trenger

Mobile Follo AS omsatte for 140 millioner i 2018 og er en del av Mobilegruppen, et stort konsern med 35 butikker i hele Norge. Steinar Lidre er næringselger for Citröen hos Mobile Follo og har levert biler til Stian Øvrebø, daglig leder i Solli & Hoff siden 2010.

Bare siden 2016 har han levert 10 biler til oppmålingsbedriften.

– I dag fikk vi levert den 10. bilen fra Mobile, en ny Berlingo. Det er både viktig og veldig behagelig at Steinar kjenner oss så godt. Han vet hva vi trenger, et salg tar fem minutter, og bilen blir levert kort tid etter. Vi slipper lange salgsprosesser, vi har rammeavtale og vet at vi får den beste prisen. Vi sparer mye tid på at de løser alt for oss.

Bilene leases, en løsning mange bedrifter velger på grunn av de mange fordelene det gir.

Høyt prioritert

For Mobile Follo er det viktig å ta vare på kundene sine. Servicebedrifter er spesielt avhengige av bilene sine, og det tar de hensyn til.

– Står en bil, om det er jobb-bilen eller en privat, låner vi ut biler til problemet er løst. Vi er opptatt av at forholdet skal være ærlig og at kundene føler de blir tatt godt vare på. De er jo gode ambassadører for oss. Solli & Hoff er på vår topp 10-prioriteringsliste, som gjør at det står klar lånebil når de kommer til verksted og de får sms med en gang bilen er klar fra verksted.

– Det gjør det veldig enkelt og trygt for oss - vi vet at vi alltid har biler som går. Selv ansatte her har fått privat hjelp til både biler som står og bilkjøp av Steinar. Relasjonen vi har er det viktige. Prisen vet vi jo allerede er god. Også er det god reklame for oss at vi alltid kjører rundt i fine, oppgraderte biler.

Raske prosesser

Mobile Follo har et stort og godt nettverk på verksted, deler og logomerking.

– Alt går veldig raskt, og vi slipper å tenke på det fordi Steinar ordner alt for oss. Om det er ny bil, logomerking eller tilbakelevering av gammel bil. Han får forsikringer og andre avtaler på bilen stoppet. Nå er vi veldig fornøyd med den nyeste modellen av Citröen Berlingo, som vi har fått i dag. Den gleder jeg meg til å kjøre, avslutter Øvrebø med.


Mobile Follo AS

Dynamitveien 10
1400 Ski

64 85 77 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

www.mobile.no