– Bilen næringslivet har ventet lenge på!

Endelig er den klar for levering: Varebilen med firehjulstrekk og automatgir. – En kombinasjon som har vært savnet i næringslivet, og interessen for Transit Custom har vært enorm, forteller en begeistret Bjørn-Øivind Ellingsen.

Ny varebil på snøføre
Interessen for nye Transit Custom har vært enorm, ifølge Bjørn-Øivind Ellingsen, daglig leder for Sulland Moss Ford.
Interessen for nye Transit Custom har vært enorm, ifølge Bjørn-Øivind Ellingsen, daglig leder for Sulland Moss Ford.

Han er daglig leder ved Sulland Moss. Bestillingene har ikke latt vente på seg, og Ellingsen kan glede alle som er lysne på denne uslåelige kombinasjonen at leveringstiden nå kun er 1-2 måneder.

– Med en hengerkapasitet på hele 2.800 kilo og nyttelast på opptil 1.378 kilo, er du veldig godt utrustet og skodd for en effektiv arbeidsdag i all slags vær og føre. For det hender jo at ikke underlaget og framkommeligheten på veiene er den beste vinterstid selv her i Moss, minner han på. 

En kort kikk ut av vinduet, bekrefter akkurat det ...

Det er imidlertid ikke bare framkommeligheten og lastekapasiteten som gjør nye Transit Custom til en ideell transportabel arbeidsplass. Du kan eksempelvis få et mobilt kontor ved at rattet kan foldes til et lite bord som kan brukes til å jobbe på pc-en, utføre papirarbeider – eller nyte en god lunsj. 

– I tillegg er det en rekke praktiske funksjoner og varianter å velge i, skreddersydd ulike behov. Det er lov å ha det trygt og bekvemt, også på jobb! 

Artikkelen fortsetter nedenfor

Ford Transit Custom


Nye Ford Transit Custom
Kommer også helelektrisk

Europas mest solgte varebil har nå også blitt helelektrisk. E-Transit Custom er lovet levert i årets tredje kvartal, og Sulland Moss har åpnet for bestilling. En bil som også er svært etterspurt, nå som bedrifter i stadig større grad blir målt på klimaregnskap og bærekraft. 

– Ja, mange store selskap og offentlige innkjøpere forlanger i dag at leverandører og samarbeidspartnere skal være «grønne». Da er det godt å vise til at hele eller deler av bilparken er elektrisk. 

– Må ha alternative varebiler

Som forhandler av Ford og BMW, tilbyr Sulland Moss et svært bredt sortiment av modeller i personbil- og varebilsegmentet, og har masse nyheter å fortelle om. Men i en tid hvor de fossildrevne og hybride personbilene i svært hurtig takt skifter til helelektrisk utgaver, må forhandleren fortsatt ha nyttekjøretøy basert på bensin eller diesel. 

– Det kan være at bilene brukes i områder hvor lading er lite tilgjengelig, at bedriftene er avhengig av biler med lang rekkevidde og stor kraft. Da er fortsatt spesielt dieselbilen å foretrekke. Også de er blitt mer miljøvennlig enn tidligere modeller, understreker han.

Trenger du en arbeidshest med offroad-kvaliteter og personbilkomfort, anbefaler han den nye Ranger Wildtrack. Tøffere og mer pålitelig bil enn dette, skal du lete lenge etter! 

Stort grep om bedriftsmarkedet

Sulland Moss har et solid grep om nyttekjøretøymarkedet i Moss, med en markedsandel på mer enn 20 prosent. I tillegg til etterspurte merker og modeller, har bilforretningen bygd et solid renommé gjennom mange år som følge av tett oppfølging og god service. 

– Det vanligste er at bedriftskundene inngår leasingavtaler på enten tre eller fem år om gangen, men noen velger også å eie selv. Vi kan 

tilbyr et komplett biladministrasjonsprodukt, som inkluderer valg av bil, finansiering, forsikring, service og administrasjon.

Har du et bilbehov,  finner vi sammen den optimale løsningen!