Forutsigbart bilhold med Toyota Buskerud

– Vi vil at våre næringslivskunder skal føle seg ivaretatt og ha et forutsigbart bilhold. Det får de hos Toyota Buskerud, sier regionsansvarlig næring Per Christian Fosse.

Bilde av to menn foran et banner med informasjon om Toyota
Regionsansvarlig Per Christian Fosse og salgssjef Lars Tore Kalager tilbyr rask levering. (Foto: Inger Flattum)

At Toyota har fornøyde kunder i både små og store bedrifter er ingen hemmelighet. Mye av årsaken er et unikt servicetilbud og kvaliteten på leveransene. Toyota Buskerud har et godt utviklet system for å yte kundene service når de trenger det. Responstiden er kort, noe som er viktig for bedriftskundene. 

– Alle som driver en form for virksomhet vet hvor viktig det er at redskapen fungerer når den skal. Det er derfor helt avgjørende for oss å kunne gi rask og tilpasset service. For å bli enda bedre på det området har vi nå forsterket vår telefonsupport og ønsker en tett dialog med våre kunder for løse      enkelte saker der og da, sier Fosse.

Relax – Toyota passer på

Per Christian Fosse og salgssjef næring Lars Tore Kalager er stolte av kvaliteten på de bilene de tilbyr næringslivet. Minst like fornøyde er de med løsningen Toyota       Relax, som bidrar sterkt til at bilkjøperne kan ha et avslappet bilhold så lenge de kjører Toyota.

– Det er årsaken til at vi gir nybilkunder lenger garanti – fra standard fem år og inntil 10 år – med Toyota Relax. Dette er en serviceaktivert garanti. Ved å utføre årlig  originalservice hos et autorisert Toyota-verksted, utvider vi garantien på bilen din med ett år av gangen, helt til bilen din er 10 år eller har kjørt 200.000 km. La oss ta vare på din Toyota, mens du fokuserer på det din virksomhet skal drive med.

Har du en eldre Toyota, trenger du ikke engang å ha fulgt service- og vedlikeholdsprogrammet på bilen tidligere så lenge den er under 10 år og har kjørt under 185.000 km ved utført service som aktiverer Toyota Relax. Du trenger heller ikke å ha kjøpt den aktuelle bilen gjennom en av Toyotas forhandlere.

– Dette er markedets beste garantiordning for næringslivet, sier Lars Tore Kalager.

Service på timen

Toyota Buskerud har et bredt utvalg av solide nyttekjøretøy, enten du foretrekker diesel, bensin, hybriddrift eller en el-varebil. De mindre elvarebilene har blitt svært  populære i bedriftsmarkedet i Buskerud.

– Allikevel har vi kortere leveringstid på våre elvarebiler enn mange av konkurrentene. Rask levering er noe vi streber etter, enten det handler en kjøpssituasjon, service eller reparasjoner. Derfor tilbyr vi også Toyota Express Service som gjør at du slipper å sette bilen på verksted over dagen. Bestiller du time, setter vi det vi trenger av mannskap i sving og gjennomfører servicen på en time.