– Har gitt oss forutsigbarhet i 18 år

FREDRIKSTAD: – Da vi startet Storm Elektro i 2001, bestemte oss for å bruke Toyota. Det gir forutsigbarhet og uslåelig kundebehandling, sier daglig leder Ivar-Sten Hansen.

Toyota Fredrikstad ligger midt i smørøyet ved Mosseveien, der «alle» kjører forbi, og med kort vei til sentrum og Værste. Daglig leder Ivar-Sten Hansen i Storm Elektro.
Toyota Fredrikstad ligger midt i smørøyet ved Mosseveien, der «alle» kjører forbi, og med kort vei til sentrum og Værste. Daglig leder Ivar-Sten Hansen i Storm Elektro.

– Allerede da vi startet Storm Elektro i 2001 bestemte oss for å bruke Toyota Fredrikstad som leverandør av biler. Det gir oss forutsigbarhet og uslåelig kundebehandling, sier daglig leder Ivar-Sten Hansen.

\I dag leaser bedriften 27 Toyota Proace. I tillegg har de et par av den tidligere modellen Hiace og et par Toyota Rav personbiler i stallen.

– For en bedrift som vår er det viktig at redskapen fungerer, ikke minst gjelder dette bilparken. Vi kan ikke ha biler stående på verksted eller langs veikanten. Pålitelighet betyr alt for oss. Vi ønsker heller ikke å bruke tid på tidspunkter for service, innbytte eller dekkskift. Alt dette tar Toyota Fredrikstad hånd om, slik at vi kan levere det vi skal til våre kunder, sier Hansen.

Kompetent verksted

Toyota Fredrikstad leverer cirka 10 biler i året til Storm Elektro. På bakgrunn av kundens ønsker og behov foreslo de tidlig en Toyota Leasing Plus-avtale. Det betyr et problemfritt bilhold med «alt» inkludert, om man ønsker det.

– Ettermarkedet er viktig for både kunde og leverandør, og Toyota Fredrikstad har et godt utbygd apparat. For eksempel hender det at Storm Elektro må bytte dekk på 25 biler samme dag, og det må skje etter arbeidstid. Da tilpasser vi oss og løser dette. Vi har 10 mekanikere med spisskompetanse på alle Toyota-modeller og sørger blant annet for automatisk innkalling til service. En Plus-avtale hos oss er fleksibel og kan skaleres etter behov, sier Michael Torp hos Toyota Fredrikstad.

Effektivt samarbeid

For håndverksbedrifter er innredningen i varebilene viktig. Storm Elektro har vært med på utformingen av denne helt siden starten.

– Vi har fått akkurat de løsningene vi trenger, og nå vet Toyota Fredrikstad hva vi trenger og innreder deretter, sier Hansen.

– Vi har opparbeidet et så godt samarbeid at kundene bare ringer og bestiller en ny bil til en bestemt tid. Priser, løsninger, dekor er ferdigforhandlet på forhånd, noe som gjør samarbeidet svært effektivt, sier Michael Torp.

Viktig kunde

– Jeg vil også understreke at vi er svært fornøyde med den nye Toyota Proace-modellen. Bilene tar seg godt ut og er komfortable. Vi er opptatt av å bli lagt merke til ute i gatene, og våre biler er godt synlige, sier Hansen.

– Kunder som dette er helt avgjørende for oss, sier Michael Torp. -  Deres valg av bil gjennom så mange år er god reklame for våre modeller. De gir oss dessuten viktige tilbakemeldinger som gjør at vi kan utvikle oss ytterligere.


Toyota Fredrikstad AS

Mosseveien 13
1610 Fr.stad

69 36 81 00

fredrikstad.toyota.no